Известие

Collapse
No announcement yet.

бат бойко

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    За какво му е да ходи там
    Къде му е кяра в европарламента
    образно казано

но все пак неможе само аз да съм забелязал че след сичките каши дето забърка почва да разправя как управляващите трябва да направят нещо че той за кво ни е да се показва пред телевизора сека вечер и да ни забавлява ли? неква медийна звезда.тоя е по зле от ДЕО на део поне му отива да се прави на палячо
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

А другите политици мноооого работа свършиха, докато той забърква каши
      sigpic

Comment

да де тях кой ги избира Панчо и Венетка ли
        sigpic

Comment

Образованите българи
          sigpic

Comment

Образованите българи
            Огромна част от тях отдавна не са в БГрия....
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Образованите българи
              стига де т'ва е грубичко

но все пак аз немога да коментирам точно тия работи защото съм още ученик и несам гласувал
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Образованите българи
                Огромна част от тях отдавна не са в БГрия....
                това пък показва колко са глупави вече я няма тая преграда която я е имало на времето че да се махат от тук
                sigpic

Comment

За коя преграда говориш???

Образовани БГри продължават все още да се махат от тук...в БГрия простотията е изградена в култ, това отблъсква всеки по-нормален човек.

В БГрия всеки мрази интелигентния и уважава мутрата и крадеца!
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Значи пак се стига до там, че всички в България са необразовани и тогава няма нищо чудно, че Бойко е избран
                    sigpic

Comment

имах предвит акълите(в хубавия смисъл) които са избягали преди 90'

по принцип и аз мисля така...че е по добре да се развиваш на вън.Все пак човек има по голями възможности да се развие

но прозвуча сеедно в БГ са останали само глупаци НЕ е така има много умни и достойни хора за уважение
                      sigpic

Comment

Тая тема пак ще се превърне в безмислен спор. Кажете според вас Бойко като не си върши работата кой политика го прави.

П.С. Аз не съм фен на Бойко ама гледам да съм обективен и за тва подкрепям мнението на Кики
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Бойко може да е крадец второ-трето... десето поколение, ама поне прави нещо около кражбите, за разлика от всички останали крадци, които нищо не правят

Тя цялата ни държава е цветенце, та в Бойко е проблема
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от capricorn
                            нека поговорим малко за кремиковци:

Средната заплата там е нет около 450 лв. за работниците без квалификация....
                            трябват ми 2-3 такива, от месеци пускам обяви, готов съм да им плащам и повече, но ще бачкат ... и няма желаещи

Евгени, що не пуснеш някоя тема, че е на изтрещяване ...
                            147 1.6 TS

Comment

И сега идва въпроса какво е направил бат ви Бойко???? за цялата си политическа кариера???

Май ще си остане само с големи медиини изяви

Нито едно разкрито показно убиство!!!

В момента улиците в София са пълна скръб, от няколко месеца само плашат, че ще ги управят.

Всичките ремонти който другария генерал е започнал на улици са заложени още от времето на Софянски....

Така, че май бат ви Бойки си остава с големите приказки....и как всички му пречат

Ако не друго то поне Бойко е един изграден и истински простак, с което малко хора могат да се похвалят....Всеки които е имал личен контак с него може да го потвърди!

Но човека все пак е мутра, така че си е нормално да е такъв.
                              sigpic

Comment

Въпроса е, кой свърши повече
                                sigpic

Comment

Working...
                                X