Известие

Collapse
No announcement yet.

Псевдо-майстори или НЕ МоЖачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Псевдо-майстори или НЕ МоЖачи

Псевдо-Майстори или просто не можачи .. нека колегите споделят кой каде си е патил с някой простак дето всичко може и не може .. да не минаваме по неговите грешки поздрави ! бтв не ходе те в сервиза на сердика срещу ОМВ !!

Майстора изкара колата ми че всичко е за смяна при положение че сам го сменил преди 1 месец .. заеби тоя направо ми еба м..йк..та поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Ако имате проблеми с ходовата част ви препоръчвам сервиз ТАНИ под моста на КАТ. Иначе, за нищо друго не ги бива (да не говорим за съединители - 5 пъти им връщах колата докато я направят). Иначе със смяната на носачите се справиха блестящо!!!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos
      Ако имате проблеми с ходовата част ви препоръчвам сервиз ТАНИ под моста на КАТ. Иначе, за нищо друго не ги бива (да не говорим за съединители - 5 пъти им връщах колата докато я направят). Иначе със смяната на носачите се справиха блестящо!!!
      Па то носачи всеки може да сменя
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Това за майсторите с лошо центровани ръце сме го коментирали хилядократно. Има няколко сервиза от които всички с Алфи са доволни-ходете там и не експериментирайте

Comment

мда и аз при тани сменях навремето разни консумативи и бачкат цивилизовано...
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

..

Първоначално публикувано от Mury
            а моя десния сам го смених на един канал с крик бам бам земи тая тресчотка иху аху и го смених и в радиал ми направиха центровка за 15 лв и си пея сега поздрави
            Диети и отслабване
            www.elenkov.net

Comment

Re: ..

Първоначално публикувано от elenkof
              а моя десния сам го смених на един канал с крик бам бам земи тая тресчотка иху аху и го смених и в радиал ми направиха центровка за 15 лв и си пея сега поздрави
              Па то като сменяш носачи няма нужда да се прави реглаж на предницата защото няма как да си нарушил геометрията
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мани ти тая работа! На Rover-а на майка ми му е...... майката на предните носачи, точно защото всеки може да ги сменя.....
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                sigpic

Comment

Абе не знам дали може да сменя всеки носачи, но на виден съфорумец му бяхя скъсали маншоните на шарнирите /не споменавам имена за да няма дрязги, но после Тонката от Ванто 40мин. дири здрави маншони преди да сложи носачите пак..... уж е елементарно... а шарнира се продава с носача.

В всеки сервиз има и издънки, има и велики моменти. За добро или лошо знам доста истории за повечето сервизи посещавани от членовете на клуба и определено мога да кажа, че повечето са голяма тъпотия... За съжаление не незнанието а невниманието изяжда името на майстора и скапва настроението на клиента....
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Re: ..

Първоначално публикувано от elenkof
                    Па то като сменяш носачи няма нужда да се прави реглаж на предницата защото няма как да си нарушил геометрията
                    Я пак....
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Преди години сменях носачи и карета в сервиза на Алексадър Ауто, в една пресечка на Левски...май ул.Росица беше. Преебаха маншоните, носачите ги смених веднага след 1000 км като се прибрах в Шумен, а останалите биалетки(не знам дали се пише така) и разни накрайници май само ми ги бяха фактурирали, щото на 2000 км. смених и тях. А съм пътувал само 3 пъти до Варна...не съм се друсал по разкопки. Междувременно дооправих едното каре във Ванто. Ама после и другото/и то ново/ се разтропа яко.Частите ли им са калпави, калпаво ги правят ли, ама някой ще им гръмне Молотов
                      П.П. Това беше ремонт по 156 2,0
                      Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L

Comment

Много е важно какви части слагаш по колата. Въпроса е, че повечето хора нито питат каква марка е, нито някой им казва.. + че клиента панически се опитва да мине по-тънко в 90% от случайте и сервизите се съобразяват с това.

Няма как при цена на оригинален носач 400-450лв ментето да струва 180-250лв и да изкара 2/3 от пробега на оригиналния... няма такъв филм.... под 50% от пробега изкарват /по случки от форума/. Ама колко от вас са си сменили носачите с оригинални ?

Гаранцията също е много важна /поне за мен/... А много от клиентите нито питат, нито се интересуват дали има гаранция труда и частите. Аз лично си правя колите само в Ванто заради механиците и гаранцията на части и труд.

Не знам дали се нарушава или не, ама самия носач реглаж няма... т.е. ако сменяш само него не би трябвало да се прави реглаж. Въпреки че аз си проверявам винаги колата след интервенции...

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                          Абе не знам дали може да сменя всеки носачи, но на виден съфорумец му бяхя скъсали маншоните на шарнирите /не споменавам имена за да няма дрязги, но после Тонката от Ванто 40мин. дири здрави маншони преди да сложи носачите пак..... уж е елементарно... а шарнира се продава с носача.

В всеки сервиз има и издънки, има и велики моменти. За добро или лошо знам доста истории за повечето сервизи посещавани от членовете на клуба и определено мога да кажа, че повечето са голяма тъпотия... За съжаление не незнанието а невниманието изяжда името на майстора и скапва настроението на клиента....
                          Напротив, нека си ги кажем.... защото твърдя че аз съм си виновен...

Значи преди да пиша ще кажа че от РУМЕН съм супер доволен и никога няма да му се разсърдя за това че са ми скъсали маншоните. Всичко стана много бързо имаше 2 часа да смени целите окачвания на две коли плюс съединител като носачите аз му ги бях занесъл преди на един ремонт на пожар пак на цяла предница за един час..... Така че случват се издънки....

Мерси и на Тони от ванто и на Пламен щото си вършат читаво работата евала.....

За Тони няма събота няма неделя един ден 2 часа пред блока търсихме проблем щото човека е отговорен.

Ся и те имат кусур. Аз като си направих предницата след 5 дена отидох да я провера щото имах удар на джанта... ша ма извинявате ама 30 лева (27 с намалението на клуба ) за да ти кажат ок си без да пипат нищо са много пари.... може и да греша, но поне бях спокоен

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз затова не казвам имена - защото и аз ги познавам и знам че са печени.

Както и затова казвам че не е от незнание аот невнимание... но това си е проблем на много хора в много сфери...

Само не ми стана ясно защо ти да си виновен ?

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                              ...Само не ми стана ясно защо ти да си виновен ?
                              Той си е винаги виновен по дефолт
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                              X