Известие

Collapse
No announcement yet.

Мерилка на 136 кюмюрка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерилка на 136 кюмюрка

Абе има ли кандидат за мерене с Г-тек в събота в Пловдив?

Иска ми се да мернеме някоя 136 жтд, която няма чип. Тука в София май вече не останаха такива.

Колкото е по-сток колата, толкова по-добре.

мойта, ама мина през БОБО, но все пак може да дойда и аз?!?!
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

тея минали през бобо са ясни. въпроса без да са минали какво дават. Май са над 17,5 на 400

Comment

Re: Мерилка на 136 кюмюрка

Първоначално публикувано от Nikiboy
        Абе има ли кандидат за мерене с Г-тек в събота в Пловдив?

Иска ми се да мернеме някоя 136 жтд, която няма чип. Тука в София май вече не останаха такива.

Колкото е по-сток колата, толкова по-добре.
        Аз не мога, щото в момента карам ей твачка, ЖТД-то е в Рено-Нисан

Мноооо е вървежно, 200 атмосферни коня от 2 литра, при 7250 оборота, за 6,9 сек. 0-100 км/ч

Вози като табуретка, ама как връвиииииииииииииии

Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Дай да го мернеме него.

През април преди премиератана на тайп Ера на Хонда мерихме едно 200 коньово атмо зверче. Ще ми е интересен френския отговор.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
            тея минали през бобо са ясни. въпроса без да са минали какво дават. Май са над 17,5 на 400
            ама мойта никога не е мерена, а много искам.....любопитство, кво да праим
            Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

много спешъл благодарности на Nikiboy за отделеното време, готино е когато съфорумците са пекани хора

Направихме две мерения с Г-тека, много яко устройство, евала на тоя дето го е измислил.

Първото бягане се оказа доста по-добро от второто, но ми беше достатъчно да се убедя, че Бобо е свършил работа.

Ако не се лъжа времето 0-100 беше 8.688 сек
              400 метра май беше 16.2 (или нещо такова) - Nikiboy да каже.

Второто беше доста по-слабо време, но нещо с тръгването не ми харесва и при двата старта, малко повечко превърта гумите.
              Мисля, че с повече тренинг може и по-добре.

Comment

Налягането на турбината ти се меми и от там ту надува добре, ту зле. Може да ти е позацапан актуатора.

Според мене си ниски 16-ки. За това то 100 тея нашите дизели с тея ВНТ25 много зависи как ще надуят. Реално според мене са около 9 сек.

Comment

Working...
                X