Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ! Музикална ...!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за помощ! Музикална ...!

Трябва ми да отстраня вокала от песента - да остане само мелодията ........... ! Някой може ли да ми помогне .....!
    Песента е на Елица тодорова - Вода ..... не безизвестната песен за "Митре ле"
    Ако някой може да ми помогне,МОЛЯ да ми изпрати готовия вариянт на sl_markov@abv.bg - Благодаря предварително!
    Alfa156 Against All

Не мога да ти помогна, но ако някой успее нека и на мен я прати...Или Славчо ти ми я прати :P

vfti@abv.bg

Давай да сменяме маслото на алфата :P
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Малко ОФФФФФФФФФ..........

Бах ти простоията стана днеска - насред Константин Величков ми изтече антифриза и температурата отиде до 130 градуса...... СРАМ. Явно радиатора на климатика е спукан ............. утре на сервиз -ей ...писна ми от тая кола ............. ! На всичкото отгоре и сутринта ми писаха акт ......... !
      Иначе с песента се оправих ........... всичко е ОК!
      Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
        Малко ОФФФФФФФФФ..........

Бах ти простоията стана днеска - насред Константин Величков ми изтече антифриза и температурата отиде до 130 градуса...... СРАМ. Явно радиатора на климатика е спукан ............. утре на сервиз -ей ...писна ми от тая кола ............. ! На всичкото отгоре и сутринта ми писаха акт ......... !
        Иначе с песента се оправих ........... всичко е ОК!

Окей...айде прати ми я плсс....

ОФФ:
        Кога ще идваш на фитнес да се засечем?..Ако ти трябва антифриз викай Акта предполагам е за превишена скорост...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

не съм в Сф вече .....чак есента ......... сега почивка ,море,планина ...... Е не е за превишена скорост акта..... като завивам където нетрябва .... А песнта я обработихме и я оставих да си я ползват заинтересуваните,аз я нямам в наличност..............доста е сложно за обяснение ...... !
          Вече съм с нов радиатор! Разликата е осезаема!
          А маслото ще го сменям след 10 дена като мина през СФ! Ще ти се обадя
          Alfa156 Against All

Comment

Working...
          X