Известие

Collapse
No announcement yet.

Наблюдения за Нокиа 8600 Луна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наблюдения за Нокиа 8600 Луна?

Някой, който има такъв телефон би ли споделил лични впечатления? Благодаря!

Струва ми се че не е клас 8800 пък цената му такава

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
      Струва ми се че не е клас 8800 пък цената му такава
      в кръга на шегата... то по-нисък клас от 8800 едва ли ше има скоро ...няма такъв провал просто...баси уникално тъпия телефон ....единствен плюс е дизайна, поради което стана основен аксесоар на псевдо дупетата.... аз го издържах само 2 дена....
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

При него било късмет 50 на 50 ,моя се падна читав , първа Нокиа ми е и съм супер доволен - 8 месеца без грам проблем . Супа дупа Сони ериксона два пъти в сервиз

Comment

Те и "Сироко" и "Луна" са красиви телефони и не блестят изобщо с технически функции, според мен. Взех "Луна", изглежда приличен телефон. Благодаря за отговорите.

Comment

За 8800 мога да кажа, че е изключително надежден телефон!
            Жена ми имаше такъв, но за жалост наскоро и го откраднаха.
            А за Луна-та мисля, че е рано още за коментари, защото е доста нов...мен единствено м притеснява при изпускане дали няма да се счупи стукления капак /ако наистина е от стъкло де.../

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

аз съм с Н95 от няколко месеца и съм много по-доволен. Интересува ме красотата ама не мога да дам сумати пари за телефон дето и хладилника ми има повече функции и то полезни....

Comment

Първоначално публикувано от proper
                аз съм с Н95 ...
                И аз съм му хвърлил око, ама напоследък се чудя дали да е този или един HTC...

1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

а щом искате да се правите на дупета не е ли по добре да си вземете телефон среден клас, който да върши работа и с останалите пари да си вземете бижута разни, или да додадете за един скъп и хубав часовник всеки сам си решава де може пък да си ги имате тия неща вече..
                  Lexus IS200

Comment

Не сме просто дупета а рунтави задници и си имаме всичко

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                      Първоначално публикувано от proper
                      аз съм с Н95 ...
                      И аз съм му хвърлил око, ама напоследък се чудя дали да е този или един HTC...
                      ами аз известно време карах и с двата варианта...Н95 и едно МИО 701 което беше невероятно (win mobile) и то също имаше GPS... но прецених че с Нокията нищо не ми липсва от ПДА-то, а пък камерата е 5М и просто сичко му е супер. Вярно, че моето е от Швейцария взето и досега нямам проблеми (по-ефтино излезе и е с 2ГБ карта), щото чух че тука някои имат бъгове понеже в БГ често идват първите "тестови" бройки които излизат по Азия...
                      Та сега съм с Н95 и едно китайско с 2 едновременно работещи Сим-а. Повечето с които се виждаме често са го виждали... Така сведох телефоните до 2...

Comment

момчета на някой попадал ли му е този?

http://2be.bg/mobile.php?open=245&class=15

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                          а щом искате да се правите на дупета не е ли по добре да си вземете телефон среден клас, който да върши работа и с останалите пари да си вземете бижута разни, или да додадете за един скъп и хубав часовник всеки сам си решава де може пък да си ги имате тия неща вече..
                          Ами то аз часовник под 3000 лв трудно си харесвам.....пък камо ли скъп и хубав.....голямо додаване ще падне...

1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Working...
                          X