Известие

Collapse
No announcement yet.

i-phone

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• i-phone

разглеждах го в щатите, страхотен е! имате ли идея дали в БГ може да се използва и с кой или кои оператор(и)?????
    може би щом го предлагат ( http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=3020 ) може да се използва.....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Може, да. С всички оператори. Доколкото знам е разработка на Apple. Хубава е машинката. Има си вифи-мифи. А дизайна си му е напрао талянски
    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

хех не очаквах някой да повдигне въпроса

според мен трудно ще тръгне в БГ, просто телефона го получаваш от определен брой оператори и предполагам е кодиран само за техните мрежи.

а всеки знае как епъл пишат софтуер и няма да се учуда ако още няма свестен декодер

ето първата част на едно ревю на iPhone

http://readersweb.net/2007/07/apple-iph ... art-1.html

пс.
      сега видях линка за тези които го предлагат с 15 дневна доставка... интересно
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
        а всеки знае как епъл пишат софтуер и няма да се учуда ако още няма свестен декодер
        то това говори всъщност добре за техния софтуер
        ама не е удобно за потребители като нас
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от pent
          хех не очаквах някой да повдигне въпроса

според мен трудно ще тръгне в БГ, просто телефона го получаваш от определен брой оператори и предполагам е кодиран само за техните мрежи.

телефона на живо е мнооооооооооого впечатляващ, въпреки, че и аз чух доста негативни отзиви.

за кодирането - така е, доколкото разбрах в щатите май за сега може да се използва само със Cingular, което е тъпо.
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Щом е 4ри бандов задалжително работи в БГ,не работи с определени оператори само ако е закупен с договор!В такъв момент оператора (собственик) го заключва към останалите!?!
            Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

Мисля, че можеш да си го намериш на ъгъла на Раковска и Граф Игнатиев в магазина на Apple. Там цифроманията е яка, ама и нещата са истински.
              Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

революционен е ... спор няма,... но след втората версия ще си струва вече

дотогава за любителите на този тип телефони препоръчвам LG Прада

Comment

Освен дизайн и интерфейс, друго революционно няма в този апарат Даже не е смарт. Спекупираше се доста преди излизането на пазара, самия анонс беше мега-медиен шум, но се оказа, че в същност нещата не са така розови.
                  Високата цена и бъгавия фърмуер за мен поне за момента биха били основателна причина да не го купя
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ами как да ти кажа, розови са защото няма телефон който да предлага подобна навигация, управление с плъзгане на пръсти.... (екстри познати още от иПод), писане/разпознаване и поддръжка на голям брой документи... IMAP/POP и куп други неща

друг е момента на самата реализация, като колко време издържа батерията, колко лесно се ползва автоматичното поправяне на грешки и тн...

все пак говорим за Епъл не се съмнавям че са направили уникален телефон, но реално ще може да се ползва от следващата версия по която са започнали вече работа..

Comment

Re: i-phone

Първоначално публикувано от lyuli
                      разглеждах го в щатите, страхотен е! имате ли идея дали в БГ може да се използва и с кой или кои оператор(и)?????
                      може би щом го предлагат ( http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=3020 ) може да се използва.....
                      Не мисля,че е най-добрия вариант за Smartphone , ако ще ти трябва за работа има по-добри.
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Някъде из нета четох, че:
                        "Серия от кофти вести за тези които тайно смятат да си купят iPhone и да го изнесат в Европа:

1. SIM картата на iPhone може да се извади и да се сложи в друг телефон, но друга карта (дори пак на AT&T) няма да сработи с iPhone.

2. Ако изнесете iPhone извън САЩ и го ползвате с роуминг след 60 дни телефона ви ще заглъхне. Едностранно ще бъде деактивиран от AT&T. За да го активирате трябва да го пратите по пощата в САЩ и някой да проведе един разговор в САЩ."

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от chico
                          Някъде из нета четох, че:
                          "Серия от кофти вести за тези които тайно смятат да си купят iPhone и да го изнесат в Европа:

1. SIM картата на iPhone може да се извади и да се сложи в друг телефон, но друга карта (дори пак на AT&T) няма да сработи с iPhone.

2. Ако изнесете iPhone извън САЩ и го ползвате с роуминг след 60 дни телефона ви ще заглъхне. Едностранно ще бъде деактивиран от AT&T. За да го активирате трябва да го пратите по пощата в САЩ и някой да проведе един разговор в САЩ."
                          да, това и аз го чух, но може би ако се вземе от тук или от държавата, в която ще се ползва няма да е така.....
                          Брат ми е голям фен на марката и за това разпитвам, че той иска да си вземе, не аз аз съм си добре със Samsung

Comment

За момента при ПДА-телефоните НТС си държат прилично първенство. Този и-под просто не може да с емери с тях, освен с малко лустро и фаца.

Никой не можа да му отрече уникалния дизайн иначе
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: i-phone

Първоначално публикувано от lyuli
                              Начи преди да се направи най голямата грешка в живота само да ти кажа че тва е еврейски продукт и почвам да вадя доказателства
                              1. Животът на батерията е 6-12 месеца
                              2. Батерията се подменя само и единствено от Епъл щото телефонът не се отваря (всяка смяна струва 80 долара, умножено по 500,000 бройки продадени за броени часове, и ето ти печалбата само от една шибана батерия)
                              3. Това е единствения случай, в който ДжиЕсЕм компания отстъпва правата за разработване на софтуер и хардуер ИЗЦЯЛО на производителя, тоест АТ&Т нямат право да правят каквито и да било промени и подобрения в телефона и софтуера му, нямат право да предоставят и сервиз, откъдето съответно идват ОЩЕ повече пари за Епъл.
                              Заключението е, че 600 долара за тая чекия са мн пари, а и да не беше толкова, покрай тоя телефон има такива врътки, че само за една година да го платиш още един път!!!! А и за европа скоро няма да го пуснат щото не е направен за нашите честоти, а и работи със остарели централи или там квито и да било технологии, които са подменени в европа от мноооого време, т.е. тъпите американци нема се сетят да си подновят мрежата. Да ги фърфори мечок сифилистик!@#$%^&*(
                              Ум царува, ум робува, ум...белия делфин!

Comment

Working...
                              X