Господари на ефира само това чакат, що не ги пробвате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Безумието по пътищата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеГосподари на ефира само това чакат, що не ги пробвате?Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение...би трябвало да има по-интелигентен начин, да не се налага да го гърмя с нещо...
Comment
-
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениеОбръщаш се към общината...
До къщата на баба ми живее един митничар,който си "огради" с два легнали полицая улицата пред къщата, точно с тия гадните - високи и тясни ... Ходихме в съвета и се оказа, че тоя е бутнал бая пари и не искаха да ги махнат, но ги свалиха на височина...
Така че, успехGTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеА към кой отдел в общината? Толкова мразя да се занимавам с бюрокрацияпосле да се види дали това е заложено като пътен проект и т.н.
Разправията е голяма, по -добре вземете едни кирки и лопати и "разчистете"Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
ето тук енаредбата на Столична община
http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=55
Чл.19 е това, което те интересува.
Ако улицата не оговаря на условията в тези точки, то е незаконно...Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА дали някой знае, какъв е легалния начин човек да получи пред имота си легнал полицай или поне някакъв вид ограничител на скоростта?!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
То не е точно частно - просто на тази улица (където по неприятно стечение на обстоятелствата се намира и моя гараж) постоянно прелитат разни състезатели, защото е леко стръмна и предразполага (малоумниците) към по-високи скорости, а всъщност е квартална улица с едно платно
Аз като изкарам мотора от гаража направо ме хваща страх да го ремонтирам на тротоара, защото спокойно някой може да мине през мен, в стремежа си да бъде по-бърз от самия себе си... и това при положение, че точно 5 метра след това има кръстовище, но се вижда отдалече дали идват коли и за това никой не спира на него
Да не говорим за прахта и мърсотията, която дишам всеки път, щом някой мине отпред....sigpic
Comment
Comment