Известие

Collapse
No announcement yet.

Безумието по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Господари на ефира само това чакат, що не ги пробвате?
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

А дали някой знае, какъв е легалния начин човек да получи пред имота си легнал полицай или поне някакъв вид ограничител на скоростта?!
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
        Господари на ефира само това чакат, що не ги пробвате?
        Ми щото после "Господарите" ще си отидат и остават хората, които живеят в съседство... знаеш, че в българия всеки чака само да ти направи мръсно... и ще им отрови живота...
        Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
          ...би трябвало да има по-интелигентен начин, да не се налага да го гърмя с нещо...
          по-интелигентен със сигурност трябва да има, но по-ефективен поне аз не мога да измисля

Comment

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
            Обръщаш се към общината...
            До къщата на баба ми живее един митничар,който си "огради" с два легнали полицая улицата пред къщата, точно с тия гадните - високи и тясни ... Ходихме в съвета и се оказа, че тоя е бутнал бая пари и не искаха да ги махнат, но ги свалиха на височина...
            Така че, успех
            А към кой отдел в общината? Толкова мразя да се занимавам с бюрокрация
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
              А към кой отдел в общината? Толкова мразя да се занимавам с бюрокрация
              Трябва да се отиде в кметството по район, но там на място трявбва да питаш кой е "подходящия" отдел после да се види дали това е заложено като пътен проект и т.н.
              Разправията е голяма, по -добре вземете едни кирки и лопати и "разчистете"

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Хаха, освен да събера колегите с алфи от района, които не са малко само дето не познавам никого.
                Ако се почувствам достатъчно спокойна следващата седмица, ще опитам в общината.
                GTV 2.0 TS '95

Comment

ето тук енаредбата на Столична община
                  http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=55
                  Чл.19 е това, което те интересува.
                  Ако улицата не оговаря на условията в тези точки, то е незаконно...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Благодаря
                    GTV 2.0 TS '95

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      А дали някой знае, какъв е легалния начин човек да получи пред имота си легнал полицай или поне някакъв вид ограничител на скоростта?!
                      Не знам, ама определено ще е свързано с общината, най малкото общината се грижи за пътя на съответното място и тя дава разрешения, но за частно ми е малко съмнително
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

То не е точно частно - просто на тази улица (където по неприятно стечение на обстоятелствата се намира и моя гараж) постоянно прелитат разни състезатели, защото е леко стръмна и предразполага (малоумниците) към по-високи скорости, а всъщност е квартална улица с едно платно
                        Аз като изкарам мотора от гаража направо ме хваща страх да го ремонтирам на тротоара, защото спокойно някой може да мине през мен, в стремежа си да бъде по-бърз от самия себе си... и това при положение, че точно 5 метра след това има кръстовище, но се вижда отдалече дали идват коли и за това никой не спира на него
                        Да не говорим за прахта и мърсотията, която дишам всеки път, щом някой мине отпред....
                        sigpic

Comment

Working...
                        X