Известие

Collapse
No announcement yet.

Безумието по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Безумието по пътищата

Един друг поглед на нещата
    За дуппките всички знаем, проблеми , проблеми до скъсване.

Но искам да обърна внимание на прътната маркировка и по точно на безумните знаци които ни трошат колите и ни убиват бавно.

Ще започна с един, пък вие ако се сетите за още пишете тук

Наскоро минах по пътя София - Кюстендил, през така наречения "град" Бобошево, то е много хубава местност , хубави хора, ама това голямо село да го наречеш град... както и да е, та на излизане ( влизане от Кюстендил )от Бобошево към Кюстендил от време оно седи знак, който ограничава скороста на 40км/ч и ако караш с упоменатата без да нарушаваш закона скорост, изкачвайки се по пътя се натъкваш на наскоро легнал полицай който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТИ ЗАКАЧА- УДРЯ ПРЕДНИЦАТА последствията ги знаем.

Ако минавате от там карайте много бавно и в двете посоки и не се заблуждавайте от знака разрешаващ 40км/ч

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Тия легнали полицай са толкова безсмислени и недообмислени. Моято кола отдолу е много ниска и като се качат двама пътника, няма бабунка на която да не задре от долу, представам си някоя тунингована с ниски прагове как минава и през колко време купува нови.
    Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
      Тия легнали полицай са толкова безсмислени и недообмислени. Моято кола отдолу е много ниска и като се качат двама пътника, няма бабунка на която да не задре от долу, представам си някоя тунингована с ниски прагове как минава и през колко време купува нови.
      Ами подбира си маршрута така, че да няма легнали полицаи... Някой знае ли какви са нормите за тия легнали полицаи? 100% има някакви изисквания за тях, ама дали при строежа им се спазват е друг въпрос. На мен най ми харесва като минавам през отния, на които ти се качва цялата кола- широките. На тях до сега не ми е опирала колата.
      Lexus IS200

Comment

никъде в германия, австрия и унгария не видях супертъпотията наречена легнал полицай! а доста пообикалях...
        Виж Алфата ...

Comment

В Англия има, но можеш да минеш с около 40км/ч през тях
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз от Европа само в Белгия си спомням че има със сигурност , ма бяха на влизане в града , като знак че трябва да свалиш скоростта

Comment

бе то газените полицаи ако са направени като хората не са проблем ама обикновено са къси и високи и си ебало мамата ...
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

В Испания има на много места легнали полицаи. Ама нямат нищо общо с нашите .
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
                  ами просто не минава ... познавам един, който колата му е на 2 пръста от земята ... знае къде са и заобикаля...
                  Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                  Fiat Bravo - 1,6
                  Hyundai i20 - 1,2

Comment

има едни гумени такива легнали полицаи. те са удобни - хем трябва да убиеш скоростта за да няма силен удар, хем като ги минаваш не опираш!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

То има и пластмасови май, пирамидки наредени на зигзаг... и още много неща има, но у нас има просто шайка феодали и стадо овце
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

аз тея пирамидки съм го виждал мн пъти в Сливен... наредени шахматно 3 или 4 реда и наистина се удобни
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

[quote=blank_jack]
                          Първоначално публикувано от "Lame_0ne":3fuv8mwu
                          ами просто не минава ... познавам един, който колата му е на 2 пръста от земята ... знае къде са и заобикаля...[/quote:3fuv8mwu] И аз имам един колега дето му е толкова свалена, че като стигне до легнал полицай и направо слиза и гледа. Ако не го одобри.... обръща Ама Голф брат ми. От германия
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77][quote="blank_jack":1i2o717p]
                            Първоначално публикувано от "Lame_0ne":1i2o717p
                            ами просто не минава ... познавам един, който колата му е на 2 пръста от земята ... знае къде са и заобикаля...[/quote:1i2o717p] И аз имам един колега дето му е толкова свалена, че като стигне до легнал полицай и направо слиза и гледа. Ако не го одобри.... обръща Ама Голф брат ми. От германия [/quote:1i2o717p]

може да говорим за един и същ човек ... щото и моя познат е с Голф .. 2
                            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                            Fiat Bravo - 1,6
                            Hyundai i20 - 1,2

Comment

[quote=blank_jack][quote="Nasko_77":268dx3dt][quote="blank_jack":268dx3dt]
                              Първоначално публикувано от "Lame_0ne":268dx3dt
                              ами просто не минава ... познавам един, който колата му е на 2 пръста от земята ... знае къде са и заобикаля...[/quote:268dx3dt] И аз имам един колега дето му е толкова свалена, че като стигне до легнал полицай и направо слиза и гледа. Ако не го одобри.... обръща Ама Голф брат ми. От германия [/quote:268dx3dt]

може да говорим за един и същ човек ... щото и моя познат е с Голф .. 2 [/quote:268dx3dt]Ееее щеше да е забавно да говорим за един и същи. Аз говоря за бял, 3-ка
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                              X