Известие

Collapse
No announcement yet.

разни неправди по пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разни неправди по пътя

или споделете си как сте направили на някого добро... и в замяна сте получили псувня (в добрия случай)

http://capital.bg/showblog.php?storyid=360534

неотдавна имаше подобна тема във форума и тя замина в небитието
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

за разни неправди веднага ти казвам един случай на кръстовище, в Криводол става въпросният акт... това е уж "град" до Враца и там така нареченият знак път с предимство бе6е един на на другите 3 пресечки имаше знак стоп та... на къде ли е пътят с предимство ? задачка закачка...
    САМО В БГ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ТАКИВА ПРОСТОТИЙ
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Аз наскоро споделих такъффф проблем.
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 1%E0%F0%E8 - тук можете да прочетете доста мнения по въпроса.
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Re: разни неправди по пътя

Първоначално публикувано от mim
        или споделете си как сте направили на някого добро... и в замяна сте получили псувня (в добрия случай)

http://capital.bg/showblog.php?storyid=360534

неотдавна имаше подобна тема във форума и тя замина в небитието
        Е кво толкова еба ти... Защо го е приела толкова навътре не е ясно.. А жените са заспали, щото един мъж просто щеше да покаже среден пръст и да продължи, не да спира цялото движение!!
        Lexus IS200

Comment

теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

само дето и аз съм от слаботелесните и минавам със среден
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

теб не ти ли иде някой път да слезеш и да му фраснеш 1 по мутрата на такъв зад теб

Не аз съм от тия дето не спират на пешеходните пътеки освен ако не е наложително.. Щото така спрях веднъж и те тръгнаха пешеходците ама тоя в лентата до мен не спря и те не го видяха заради моята кола и щеше да стане ЕБА СИ МАЗАЛОТО!! От тогава не спирам на пешеходна пътека!
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control

Не аз съм от тия дето не спират на пешеходните пътеки освен ако не е наложително.. Щото така спрях веднъж и те тръгнаха пешеходците ама тоя в лентата до мен не спря и те не го видяха заради моята кола и щеше да стане ЕБА СИ МАЗАЛОТО!! От тогава не спирам на пешеходна пътека!
              че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол"
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

според мен пешаходците трябва да се научат да пресичат на означените за това места както и да ползват подлезите и светофарите.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

[quote=blank_jack]
                  Първоначално публикувано от "Mind_Control":ns77zysd

че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол" [/quote:ns77zysd]

Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Слагаш една тръба в колата и си свиркаш
                    sigpic

Comment

[quote=Derry]
                      Първоначално публикувано от blank_jack
                      Първоначално публикувано от "Mind_Control":zrlxt30q

че мен на шофьорските курсове инструктура ми каза "освен ако няма шанс да го сгазиш минаваш, само на изпита внимавай" и е прав човека. ако спирам на всеки който слезе на пешеходната пътека до ся голям оборот на задни брони щях да съм направил... все пак в Б-я живеем - по законите на джунглата ... а ако всеки който се ядосаше на шофьор който му изсича пътя/ отнема предимство и т.н. .... колите нямаше да се движат, зашото всички ще участват в масово меле "фриии фор ол"
                      Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.[/quote:zrlxt30q]
                      В петък във В.Т. по центъра търчахме като луди и то многократно по пешеходните пътеки за да се пазим от най-различни идиоти.На чужденците от фестивала им напрви много лошо впечатление

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

[quote=Derry]
                        Първоначално публикувано от blank_jack
                        Първоначално публикувано от "Mind_Control":1dq660jo

Направо ужас, не ми е ясно някога не слизате ли от колите си и не пресичате ли пеш. Имам чувството че единственото във В. Търново човек може да си пресече улицата на пешеходна пътека спокоино и само там съм виждал да глобяват за неправилно пресичане.[/quote:1dq660jo]

A точно там като бях командировка ми беше много трудно да пресека - въобще не спират , а да кажеш да е натоварено движението като в София - НЕ Е
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

не можеш ли да изчакаш 2 секунди да мине и после ти? Аз като съм пеша, тръгвам директно само, ако е много натоварено и все някой трябва да спре. Иначе избягвам да карам колите да спират да ми правят път, щото знам, че е много по-лесно аз да спра за секунда-две, отколкото те.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Working...
                          X