If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оле Майкооооо. Абе тоя поне една шепа мозък няма ли. Ми толкова ли е прост и не си ли дава сметка, че така може да го умъртви. Много съм се нагледал на такива гадости по баровете и ъкъла не ми го побира с каква съвест го правят това. Айде бой-бой, ама чак пък до смърт
Оле Майкооооо. Абе тоя поне една шепа мозък няма ли. Ми толкова ли е прост и не си ли дава сметка, че така може да го умъртви. Много съм се нагледал на такива гадости по баровете и ъкъла не ми го побира с каква съвест го правят това. Айде бой-бой, ама чак пък до смърт
точно това е наи-лошото - че много добре си дава сметка, че го умартвиава
Ужасна случка направо съм уплашен!Не ми се сърдете първата италианска машина която ще взема няма да е алфа а ще е Берета в тая държава човек не е ли въоръжен нетрябва да излиза дори за хляб!И полицията пак по "безупречен" начин си свърши работата евала!За какво съществува тази държава се чудя според мен е наи-безмислената в света
Не. Няма да се оправим Не знам какво трябва да стане. Сигорно само крайно драстични мерки трябва да има за да заживеем поне малко като нормални хора и със спокойствие. Абе тоя народ на гибел върви
браво , поредната изцепка ... ама ние сме си българи , могат да ни е...т и ще си мълчим , търпелив народ кво да се прави.
а специално за туристите по морето , колко нагли копелата има между тях, защото ни мислят за мизерници... но това не оправдава показаното във филмчето.
Не се ли въведе военно положение няма да се оправим въпреки че и армията ни стана една!И веднага потулиха случая,в тази държава скоро ще сме като в палестина не си ли носиш ак-47 нямаш шанс да оцелееш
браво , поредната изцепка ... ама ние сме си българи , могат да ни е...т и ще си мълчим , търпелив народ кво да се прави.
а специално за туристите по морето , колко нагли копелата има между тях, защото ни мислят за мизерници... но това не оправдава показаното във филмчето.
Да така е. Има и много нагли индивиди из между тях. С доста солидни наблюдения съм над туристите в Сл. Бряг. Но да УБИЕШ ЧОВЕК за нещо от рода на едно fuck off или каквато и да е друга поразия в една дискотека..... Страшно е.
Мен на първо място ме притеснява това, като ЦЯЛО как децата ми ще растат и жевеят в такова безредие, беззаконие и хаос. А няма изгледи за подобрение. Само влошаване
не може така ... това въобще не е решение, някой ще намери по-добро "решение" като например http://kalashnikov.guns.ru/models/ka50.html ... и кво става... всеки с пистолет - просто ... ужас ... гадно е ама решение няма ... просто някой "човеци" не са хора ...
При неработеща система и полиция която спи и разрешава да скачат по главите на хората мисля че човек трябва да вземе нещата в свои ръце!Като искат да сме като в Афганистан така да бъде!
Comment