Известие

Collapse
No announcement yet.

аз ставам шумкарин...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз ставам шумкарин...

http://www.youtube.com/watch?v=uZpVXCFk3qo
    ебати - ако и на тези им се размине фащам гората и че свалям властта!
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

гледах го днес, ужасно е.....

естествено ще им се размине, там няма таква мафия
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

абсолюто нищо няма да последва - утре ще има друг подобен случай, ние ще се възмущаваме от него, а този ще си остане в архива...
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

Оле Майкооооо. Абе тоя поне една шепа мозък няма ли. Ми толкова ли е прост и не си ли дава сметка, че така може да го умъртви. Много съм се нагледал на такива гадости по баровете и ъкъла не ми го побира с каква съвест го правят това. Айде бой-бой, ама чак пък до смърт
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
          Оле Майкооооо. Абе тоя поне една шепа мозък няма ли. Ми толкова ли е прост и не си ли дава сметка, че така може да го умъртви. Много съм се нагледал на такива гадости по баровете и ъкъла не ми го побира с каква съвест го правят това. Айде бой-бой, ама чак пък до смърт
          точно това е наи-лошото - че много добре си дава сметка, че го умартвиава
          Alfa Romeo Corsswagon
          Aprilia Tuono RSV

Comment

Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Ужасна случка направо съм уплашен!Не ми се сърдете първата италианска машина която ще взема няма да е алфа а ще е Берета в тая държава човек не е ли въоръжен нетрябва да излиза дори за хляб!И полицията пак по "безупречен" начин си свърши работата евала!За какво съществува тази държава се чудя според мен е наи-безмислената в света

Comment

това е един от адски многото подобни случаи немога да разбера защо сме толкова загубени това което се случва е по наша вина
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Не. Няма да се оправим Не знам какво трябва да стане. Сигорно само крайно драстични мерки трябва да има за да заживеем поне малко като нормални хора и със спокойствие. Абе тоя народ на гибел върви
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

браво , поредната изцепка ... ама ние сме си българи , могат да ни е...т и ще си мълчим , търпелив народ кво да се прави.

а специално за туристите по морето , колко нагли копелата има между тях, защото ни мислят за мизерници... но това не оправдава показаното във филмчето.
                    http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Не се ли въведе военно положение няма да се оправим въпреки че и армията ни стана една!И веднага потулиха случая,в тази държава скоро ще сме като в палестина не си ли носиш ак-47 нямаш шанс да оцелееш

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
                        браво , поредната изцепка ... ама ние сме си българи , могат да ни е...т и ще си мълчим , търпелив народ кво да се прави.

а специално за туристите по морето , колко нагли копелата има между тях, защото ни мислят за мизерници... но това не оправдава показаното във филмчето.
                        Да така е. Има и много нагли индивиди из между тях. С доста солидни наблюдения съм над туристите в Сл. Бряг. Но да УБИЕШ ЧОВЕК за нещо от рода на едно fuck off или каквато и да е друга поразия в една дискотека..... Страшно е.

Мен на първо място ме притеснява това, като ЦЯЛО как децата ми ще растат и жевеят в такова безредие, беззаконие и хаос. А няма изгледи за подобрение. Само влошаване
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ето ви решение http://www.beretta.com/

Comment

Първоначално публикувано от filip
                            Ето ви решение http://www.beretta.com/
                            не може така ... това въобще не е решение, някой ще намери по-добро "решение" като например http://kalashnikov.guns.ru/models/ka50.html ... и кво става... всеки с пистолет - просто ... ужас ... гадно е ама решение няма ... просто някой "човеци" не са хора ...
                            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                            Fiat Bravo - 1,6
                            Hyundai i20 - 1,2

Comment

При неработеща система и полиция която спи и разрешава да скачат по главите на хората мисля че човек трябва да вземе нещата в свои ръце!Като искат да сме като в Афганистан така да бъде!

Comment

Working...
                              X