Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфи в Несебар ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфи в Несебар ?

Ае хора незнам тука кво става ама на 10 коли 1 е Алфа,направо почвам да си мисля ,че сам някаде в Италия особенно има едно GTV пред квартирата лелееее очилата ми падат като го видя,че идеята ми е няма как тука да няма някои съфоромник или ако мяма някои които идва тука на моренце да call-не един пат да дранним по някоя бира ,че тука ми писна от "голфаджий" и "аудиджий" 0889295667 ми е номера а ако сте тука пак може да намините при мене на работа да одарите по нещо китаиско аз сам тука в Несебат на българо-китаискота манджа и ,че такивата работи много ще се кефя ако се видя с някои и ае чао
    Алфа33 1.7 IE 92г

ОООО език на нашите деди, доживяхме до НесебАр - Пише се се НесебЪр!!!

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
      ОООО език на нашите деди, доживяхме до НесебАр - Пише се се НесебЪр!!!
      знаеш ли от кога го гледам ... ма ми стана неудобно да му направя забележка ... точно за такава правописна грешка
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

може да е ползвал кредора - тогава знаете че се забравя за "Ъ" А все пак е доста жега
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

не е само тази буква още една камара ги превейда по друг начин...

ето ... 'ж' е 'й' и т.н.
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Той да ви пробва дали ще му откриете грешките
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Ако случайно говорите не за Кредор, а за бутона "Конвертирай на кирилица" до него, викам да попрочетете началните раздели на форума. Там е обяснено кои буквосъчетания как се транскрибират на латиница. После, ако се чувствате достатъчно уверени в лингвистичните си познания, може да коментираме ЗАЩО се транскрибират именно така.
              п.п. Няма техника, която да прикрие на 100% неграмотността (освен може би въздържанието от писане и говорене, което не е вариант ).

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                ...
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе май доста станахме с Алфите в Несебър, а до преди 2 години се брояхме на пръсти, ама нали и града е малък та затова така ви се струва сега лятото от цяла България идват. Иначе лошо няма нека малко се разнообрази сивото еднообразие от голфове и беемвета.
                  146 1.4 Boxer 90HP +-
                  Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Първоначално публикувано от dievx
                    Абе май доста станахме с Алфите в Несебър, а до преди 2 години се брояхме на пръсти, ама нали и града е малък та затова така ви се струва сега лятото от цяла България идват. Иначе лошо няма нека малко се разнообрази сивото еднообразие от голфове и беемвета.
                    незнам как се оправяте там с тия високи цени
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

Re: Алфи в Несебар ?

Първоначално публикувано от deyan_88
                      Ае хора незнам тука кво става ама на 10 коли 1 е Алфа,направо почвам да си мисля ,че сам някаде в Италия особенно има едно GTV пред квартирата лелееее очилата ми падат като го видя,че идеята ми е няма как тука да няма някои съфоромник или ако мяма някои които идва тука на моренце да call-не един пат да дранним по някоя бира ,че тука ми писна от "голфаджий" и "аудиджий" 0889295667 ми е номера а ако сте тука пак може да намините при мене на работа да одарите по нещо китаиско аз сам тука в Несебат на българо-китаискота манджа и ,че такивата работи много ще се кефя ако се видя с някои и ае чао
                      Аз нищо лошо не виждам в това. българина е прагматик.

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                        незнам как се оправяте там с тия високи цени
                        Това с високите цени, не е вярно. Наистина по заведенията не е много евтино но и не е скъпо. В големите градове е по-скъпо. Вече не е като едно време цените са Народни Само в Сл. Бряг цените са по-високи но само по заведенията. А дрехите там са по-евтени от Несебър и Бургас например, и то направо разликата е драстична. Храната в магазините е по-евтина от големите градове, има няколко големи супермаркета в които ако влезете ще се изненадате приятно от цените. Еми заповядайте и ще се уверите

п.п.
                        Мамка му снощи пак са ми изкъртили задната емблема , ем не беше оригиналната ами правена, мръсни копеленца ако ги хвана ще ги потроша
                        146 1.4 Boxer 90HP +-
                        Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Човекът просто си търси "съфорумци" за да пийнат по една бира, а вие се захапхте за граматиката. Я се осъзнайте и му колнете едно телефонче та да се повеселите. Аз лично съм доста далеч от Несебър, а и въобще от морето. Така че мой човек, освен биричка - изкъпи се и един път повече
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

Аууу,изядоха ме,имам чувството ,че си пиша с даскалката си по Бг език първо-ма знаете ли как сам запомнил само тва НесебАр или НесебЪр е все тая,2-ро като го писах това нещо хич не бях на 6/7 бирички макар и по обят(то тогава най-сладко) 3-то като пиша хич не гледам дали пиша 6 или ш ,4 или ч и т.н. от тия шибани чатове сам макс. небрежен в стилат си на писане и просто гледам ВИЕ да хванете МИСЪЛТА ми ма вие нещо май друго гледате като четете мненията....,ма наистена честно уляхте се,специално за високите цени ми направи впечетление защото предните 2 сезона бях в Приморско и там в ЗАВЕДЕНИЯ И КАФЕТА а не някви закусвални и столови и дупки-като тука цените са 2-а пъти по евтени не е за друго,за "голфаджий" и "аудиджий" казах защотот тука на ден обеснявам и натяквам как Голф 2 не е най-бързата кола на света а 3 е най-яката,и такивата филми.Не честно не бях влизал в този форум от доста време и се обеждавам ,че в Бг няма "голфаджий" и "аудиджий" и "БМВ-фенове и АЛФИСТИ и ала бала" има само трактористи и тук там на по на 321432:1 който наистена гледа как да помогне на някои,дори като му прави забележка не гледа той да се замисли за това какво е направил или "написал"ами гледа как човека от другата страна да се засегне,обиди и да му стане тъпо и смотано и т.н.ами така ще е в Бг сме,от човек до човек разлика ОГРОМНА,и такива простосмъртни и неграмотни като мене по доре да си гледат работата ае беше ми 'МНОГО' приятно да ви прочета мненията на фона на мойте очаквания................................

П.П. "Bass" просто се гордея ,че тука в този форум има хора с такъв висок коефициент на интелигентност и езикова култура ЕВАЛА.
                            Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Не се впрягай - все пак в София беше онзи ден 46,5 градуса - изпушили са ни главите и си мислим и ние за морското бризче, а докато мислим се чудим какво да пишем да дойде по бързо отпуската.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X