7км
Известие
Collapse
No announcement yet.
46.5С
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mimза който е пропуснал - 1 конкурентка на тризначките http://www.vbox7.com/play:f773a596
mim махаи метана и минаваи на чешмяна вода,и следващия уикенд газ към Италия
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
: - )
Ако мога да цитирам Муканина "Колко мъка има по този свят боже". Проблема е че таз девойка гиздава с тенекийте по устата съвсем не е единичен случай.
Ние и се смеем ама нека с ръка на сърцето си признаем колко точно от нас знаят какво е 451 градуса по ФаренхайтAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Re: : - )
Първоначално публикувано от AlexanderbbАко мога да цитирам Муканина "Колко мъка има по този свят боже". Проблема е че таз девойка гиздава с тенекийте по устата съвсем не е единичен случай.
Ние и се смеем ама нека с ръка на сърцето си признаем колко точно от нас знаят какво е 451 градуса по Фаренхайт
Comment
-
Първоначално публикувано от AlexanderbbНие и се смеем ама нека с ръка на сърцето си признаем колко точно от нас знаят какво е 451 градуса по Фаренхайт
...ма това си го спомням само защото физиката и математиката ми бяха любими предмети. Определено обаче си мисля, че не е толкова жизнено важно да го знаеш. Достатъчно е примерно от обща култура да знаеш, че 0 C = 32 F... за останалото си има справочници.
...и в този ред на мисли, 451 F си е сериозна температурка. При тази температура например ние топим полиетилена(HDPE), преди да го шприцваме.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)mC=5/9(F-32) или F=9/5C+32
...ма това си го спомням само защото физиката и математиката ми бяха любими предмети...landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
[quote=Малък_Alfa_гъзар]Първоначално публикувано от "Z:)m":2sq71utxC=5/9(F-32) или F=9/5C+32
...ма това си го спомням само защото физиката и математиката ми бяха любими предмети...[/quote:2sq71utx]
аз съм скромен... не казвамAR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
[quote=Zm][quote="Малък_Alfa_гъзар":1e8ygr8w]
Първоначално публикувано от "Z:)m":1e8ygr8wC=5/9(F-32) или F=9/5C+32
...ма това си го спомням само защото физиката и математиката ми бяха любими предмети...[/quote:1e8ygr8w]
аз съм скромен... не казвам[/quote:1e8ygr8w]
скромноста е хубаво нещо в определени моментиlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment