Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕТО ТУНИНГ САМО ЗА БОКСЕРИ кой разправяше че нямало

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЕТО ТУНИНГ САМО ЗА БОКСЕРИ кой разправяше че нямало

ей колеги ето да се порадвате на мечтата на моя БОКСЕР и на мен разбира се.Тази количка мисля че беше около 240 коня някой ден и аз така
    ГОЛФ ли ПИТАМ хахахах
    VIVA ALFA ROMEO
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Re: ЕТО ТУНИНГ САМО ЗА БОКСЕРИ кой разправяше че нямало

Бива бива колегата Тони ще го оцени
    Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
    Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Добре де. Това не е една и съща кола на снимките. Турбинираният боксер е с казанче за спирачна течност от ляво, а от вътре снимките са с десен волан.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
        Добре де. Това не е една и съща кола на снимките. Турбинираният боксер е с казанче за спирачна течност от ляво, а от вътре снимките са с десен волан.
        Наистина има несъответствие...но няма значение.Важни са първине 2 снимки.За пръв път виждам турбиниран боксер,още повече на 146! Иначе като гледам наистина изглежда малко сложно турбинирането...А нали е 1.7 това по принцип,или се бъркам.

edit:Колега RaggaJungle,дай линк съм сайта от където си намерил снимките та да прочетем малко повече за тая колица.Може и някое видео да има качено,та да чуем как свисти тва зверче.
        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

ох съжалявам колеги но не си спомням какъв беше сайта тъй като го открих като се рових в google , но ви гарантирам че е една и съща кола, и то на момиче , правена е в Англия, преди това пак е била с тунунг но последното което е подновила е имено турбото, пишеше че е на някакво ненормално митсубиши, а несъответствие в снимките не е възможно да има, просто съм сигурен че е една и съща кола, но е претърпяла невероятен тунинг до колкото си спомням за около 10000-12000 паунда(така пишеше девойката). :P :P :P

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
          i dvete begachki

Comment

На втората снимка, където се вижда и девойката, и двигателя - се вижда, че чистачките на колата са като за десен волан!
            Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
            EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
              На втората снимка, където се вижда и девойката, и двигателя - се вижда, че чистачките на колата са като за десен волан!
              е и, какво значение има, аз просто исках да ви покажа тунингован Боксер да се порадвате и вие като мен а пък вие ме нападате сякаш аз съм тунинговал колата и ви лъжа немога да ви разбера колеги от мухата слон ли правим

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

Глупости чешем си езиците
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                  Глупости чешем си езиците

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  i dvete begachki

Comment

ей колеги намерих каде съм си записал описанията на частите на тая тунингована алфа, съжалявам че е на английски но съм почти сигурен че ще разберете какво пише момичето. Ще прикача на ново снимките и ще има описанието към тях. А ето какво казва момичето за всички алфа маняци:

hello everybody out there. Just created this website and hope you guys would like it. im just here to share with you guys especially alfa and fiat owners that really love to see a modified alfa romeo 146 boxer 1.7 16V turbo.

Пишете сега какво мислите да си почешем езиците

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

Working...
                    X