Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧРД Нео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз няма да идвам при теб поне 2 седмици - да ти дам време да изтрезнееш. И ми запиши час за следващата седмица ! Вечер когато ти е удобно, ще бъда ерген и се очертава зловеща злоупотреба с алкохолни благинки.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

братче аз вече ако имам късмета да съм ерген не ми е до алкохол , не си губи времето

Comment

Ерген ще бъда аз не ти А както знаеш едното не пречи на другото . Мухахаха как го казах само а
        А за час за следващата седмица съм напълно сериозен, отваряй дебелия тефтер и търси свободен. Резултата на ЛС.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Баси..... То толкос пияни, не моем да навържем събитията.... Но знам че тоя подарък, дето от Евгени..........баси подаръка....... а
          тая вечер беше "големия бой"

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Тоя подарък като го избирахме с Пандо и Влади продавачката каза да идеш да и споделиш мнение за продукта .
            П. П. може да останеш малко разочарован от визията и , има кво да се желае откъм ЕГН

Comment

Размазахте ли се на Jim Beam бре Нено. Ама не се и съмнявам. Мн ме е яд че не можах да дойда. Ама нищо ти ще се прибереш към Бургас и ще повторим
              Alfa Romeo 145 1,9JTD '00

Comment

Първоначално публикувано от Pharrell
                Размазахте ли се на Jim Beam бре Нено. Ама не се и съмнявам. Мн ме е яд че не можах да дойда. Ама нищо ти ще се прибереш към Бургас и ще повторим
                бе тва трудно се повтаря

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  Първоначално публикувано от Pharrell
                  бе тва трудно се повтаря
                  Има нешо верно брат вчера като отидох до Бобо в сервиза всички беха умрели па после и на работа ходих и щях да пометна
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                  X