Един приятел преди 15 мин ми звънна, че в колонка номер3 се натресла някява алфа 156 с мръсна газ, а той зареждал на колонка номер2 и вика едва избягал. Някой повече информация?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Инцидент със 156 при ОМВ горубляне
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от bassС тия цени и взломни кражби на бензин ша почнат, мдаааа...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от bassС тия цени и взломни кражби на бензин ша почнат, мдаааа..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от bassС тия цени и взломни кражби на бензин ша почнат, мдаааа...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Re: Инцидент със 156 при ОМВ горубляне
Първоначално публикувано от ViolatorЕдин приятел преди 15 мин ми звънна, че в колонка номер3 се натресла някява алфа 156 с мръсна газ, а той зареждал на колонка номер2 и вика едва избягал. Някой повече информация?QV
Comment
-
Първоначално публикувано от M FПървоначално публикувано от ViolatorЕдин приятел преди 15 мин ми звънна, че в колонка номер3 се натресла някява алфа 156 с мръсна газ, а той зареждал на колонка номер2 и вика едва избягал. Някой повече информация?98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от M FПървоначално публикувано от ViolatorЕдин приятел преди 15 мин ми звънна, че в колонка номер3 се натресла някява алфа 156 с мръсна газ, а той зареждал на колонка номер2 и вика едва избягал. Някой повече информация?
Какви олигофрени взеха да карат АлфиЯвно немските курници са им скъпи
sigpic
Comment
Comment