If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да си направя каско преди да духнем за морето, но си нямам никаква идея къде ... някой ще помогне ли със съвет каде/как и плюсове и минуси ... и цени най-вече
Аз си направих в Уника...До сега само хубави неща съм чул за тях....
Каското ми е на 11% защото го пуснах на 4 вноски... Оценката на колата сам си я направих и те ми я написаха--> Каско за 2500лв. КОлата ми дори е без аларма, но нямаше проблем... Някои др. компании искат задължителна аларма, но това теб предполагам не те касае....
Уника мисля, че са един доста добър избор в момента... Дано не ми се налага да им ползвам услугите :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
За Уника не знам, но аз от 10 години съм в Булстрад и досега не съм имал никакви проблими. До 10 дни от заявлението за щета си взимаш парите. При паркингови изпълнения не ти искат протокол от КАТ. Процедурата им е много опростена. Искат аларма само за каско над 5000 лв., но като гледам твойта кола, със сегурност е.
Препоръчвам Уника. Вярно е, познати са ми, но от друга страна преди да направя каско-то се допитах до приятелка, която е юрист под пагон в системата на МВР. От своя страна тя се е консултирала и резултатът беше: Уника/Витоша - най-коректни, Булстрад (имах конкретна оферта от тях) - разбойници. Но изборът, колега, си е изцяло твой.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
До 7 години е м/у 5 и 8% После твърдо 10%, но ако направиш и бонус -20% от премията. Проста с-ка за 7 годишна кола. Шваке оценка
12000 лв. 6%х12000=720 лв. - 20%=576 лв.
Comment