Известие

Collapse
No announcement yet.

Wi-Fi приемник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Wi-Fi приемник

Трябва ми Wi-Fi приемник само че за телевизор Не съм сигурен че съществува такова животно но мисля че съм чувал и виждал някъде Айде да видим сялото компютърно съсловие което се подвизава във форума дали ще може да измисли нещо
    ПП. ПОДЧЕРТАВАМ - НЕ СТАВА ДУМА ЗА ВИДЕО СЕНДЕР
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Я уточни, за какво става дума! Каква е идеята?
    146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
      Идеята е да си пускам филчета от компа на ТВ-то без кабел ,a чрез wi-fi връзка

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
        Първоначално публикувано от nikola_n
        Идеята е да си пускам филчета от компа на ТВ-то без кабел ,a чрез wi-fi връзка
        Май ти трябва нещо от този род
        http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=2693
        Не съм тествал такова устройство и не съм сигурен какво ще е качеството, но нищо не пречи да видиш как работи в някой от големите магазини от рода на КОНРАД - предполагам че там има.

Ето и още нещо
        http://www.onecall.com/ProductDetails.aspx?id=19845
        146 1.6 Boxer '96

Comment

Не можеш да направиш омлет без да е срам за майстора
          Що не провериш дали се продава такова нещо по принцип по сайтовете на Лидър, ако още ги има, или некой друг...аз ше потърся тука...
          Ум царува, ум робува, ум...белия делфин!

Comment

Това нещо се казава видео сендер, с марка TRUST имаше го в три варианта преди години. Официалния представител на тази фирма за BG e Comel Soft.
            ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.

Comment

по скоро ти трябва уаерлес предавател на РС-то и применик на ТВ-то само че съм виждал и работил с такива домашни кина ... а за това което ти искаш да направиш сигорно ще ти е малко сложно за БГ
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Те това ти трябва http://www.maplin.co.uk/searchtempla...VIDEO%20SENDER , http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=17896
                ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.

Comment

Май нещо не се разбиракакво точно искам търся WI- FI ресийвър за телевизор. МЕрси за отговорите ако не намеря такова чудо ще се купува видео сендер

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                    по скоро ти трябва уаерлес предавател на РС-то и применик на ТВ-то само че съм виждал и работил с такива домашни кина ... а за това което ти искаш да направиш сигорно ще ти е малко сложно за БГ
                    Е нещо такова предавателя го имам ЕТО ГО- пуснал съм си нет из цялата къща(наш ко яко да цъкаш игрици в кенефа). Трябва ми само приемника за телевизора .....

Comment

Трябва му нещо такова доколкото разбирам. Да може на телевизор да гледа всичко ,което има на компютъра през WiFi. За съжаление го намерих само на френски http://www.surcouf.com/Catalogue/Fic...roduct=9635218

А ето подобно и на английски http://www-uk.linksys.com/servlet/Sa...=5558643212L00
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

тв сендър май му се казва - аз си купих преди време един измислен и бачка, но много слаб обхват имат, за да е ясна картината. иначе около 35 лева има такива.
                        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                          Е нещо такова предавателя го имам ЕТО ГО- пуснал съм си нет из цялата къща(наш ко яко да цъкаш игрици в кенефа). Трябва ми само приемника за телевизора .....
                          Тук май нещо си в грешка, не мога да отворя линка който си пуснал но предполагам че говориш за Wireless Router, с който ползваш интернет. Приемникът за това нещо се нарича безжична мрежова карта, само че тя се монтира на PC и се използва за Интернет. 100% през рутера не можеш да си пуснеш TV сигнал - трябва ти видео предавател.
                          146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
                            А ето подобно и на английски http://www-uk.linksys.com/servlet/Sa...=5558643212L00
                            Ето това е нещо което си има Мрежова карта и можеш да включиш в мрежата си, предполагам че то работи като отделно мрежово устройство и през него можеш да имаш достъп до компютъра си. Но цената...
                            146 1.6 Boxer '96

Comment

[quote=nikola_n]
                              Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":3l0o0cny
                              Тук май нещо си в грешка, не мога да отворя линка който си пуснал но предполагам че говориш за Wireless Router, с който ползваш интернет. Приемникът за това нещо се нарича безжична мрежова карта, само че тя се монтира на PC и се използва за Интернет. 100% през рутера не можеш да си пуснеш TV сигнал - трябва ти видео предавател.[/quote:3l0o0cny]

Няма нужда да ми обясняваш кое за какво е - знам с подробности какво имам и какво съм си пуснал Дънната ми платка играе ролята на рутер От линковете и от търсене из нета намерих варианти но първо че цената беше на повечето от тях убийствена 500лв + а и ги няма в BG Та търсенето продължава.

ПП Устройството което най ми хареса е с формата на куб 15х15х15см базирано на AMD платформа, процесор Атлон 64 със занижена честота на 1.4МHz 2gb флашдиск който играе и функцията на рам памет. Работи на стандарт IEEE 802.11g/b ОС е базирана на Уиндоус мобайл. Дистанционното е адска гъзария абсолютно програмируемо с дисплей абе лудница. Изходите за свързване с телевизор са S-VIDEO,SCART, DMI. Има и S/PDIF за звука. По скъпия вариант предлага и 5.1 звук и HDMI изход, USB и 1394 входове. Цената в USA беше около 410$ и 500$ за по скъпият вариант. Ако намеря линк ще пусна

Comment

Working...
                              X