Известие
Collapse
No announcement yet.
Рейтинг на автомобилите според TUV
Collapse
X
-
Точно по тая класация как разбра 4е 147,156 са по трошливи от 145/6
данните по които са подредени колите е по колоната 8-9 годишни коли , в тая колона няма данни за 147,156
Бе общо взето в топ 20 са само Японски и Немски коли което едва ли е изненада за някой
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoЯпонски ОК, ама немски.... то ТУВ не беше ли немско ? Да изяснихме и що са немските коли тамЗа 145 и 147... аз съм прост човек и гледам класацията.... май едното е пред другото ?
гледай процентите не подреждането по номера.. Щото волво- една от най- надеждните коли е най- отдолу..
П.С. после ще ми разправяш, че нямало нужда от ВУЗ и не се развивало мисленето там(тва в една друга тема стана на въпрос)
Lexus IS200
Comment
-
Това е класация! И след като е класация следва, че най-отгоре са най-заслужилите (не казвам най-добри - може да е класация по лошотия) и най-отдолу са най-смотаните ! Тия от ВУЗ-овете май са попрекалили с теорията... ама те толкоз и си могат - сиреч кръгла 0Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaМани алфите,стреснах се от това,че излиза,че голфа е по-корав от Волво S80 в групата от6 до 9гAlfa 156 1,6 T.S.'99
Omega 2.5 TDS '97
Alfa 156 2.0 T.S. '97
Alfa 146 2.0 T.S. '97
Comment
-
Първоначално публикувано от charmarioДет се вика:
"Мене класация ми требе!"Аз си карам Алфичката пък те да пишат каквото си поискат
Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
Comment