Известие

Collapse
No announcement yet.

България гори!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• България гори!!!

Кво стана с тези пожари, то цяла българия гори. Според мен това са си често умишлени пожари
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

.......
    http://targovishte.com/news.php?item.1522
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Не мисля,че са умишлени,достатъчно топло е. Виж какво става в цяла Източна и Централна Европа.
      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Напротив - повечето мисля че са напълно умишлени, в България не знам да има примерно закон според който да не може да се строи на опожарени площи - а за мафията с дърводобива и нашите любими съседи турците просто ... жегите трудно стават причина за пожар без малко помощ от някой предприемач...
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

ХАЙДЕ ДА ПОМОГНЕМ!

Да не караме коли и така да намалим затопянето!

Не мислия, че е нещо толкова ненормално. Като се знае какви сме майстори и разбирачи, то колко му е да сме и добри подпалвачи. Става дума за БГ,.

Comment

Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим...
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
              Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните....
              Ниска, ниска ама все ще влезнат в нанякой му в джоба. Територики малко щи поосвободят готови зо строене и изобщо на кой квот му хрумне тва си прави с тази държава.... То ся този пожар няма гасене след още една седмица и ще станем като пустиня няма да остане един зелен храст!
              landikar

Comment

Това е поредно лято, кеоето не минава без пожари. със сигурност и горешините си казват думата, но както казвате и вие колеги и парите не играят малка роля(както винаги...) А и между другото чух, че имало задържани за умишлени палежи.

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                  Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим...
                  Твоя проблем е, че не си в далаверата, а само гледаш и си с пръст в ..... там във врачанско си го знаеш!

Comment

как ме хвана...! Точено ми е през... че не съм в далаверата ам както каза колегата от горе след една седмица ще запреличаме на пустиня.... пък ти като си толкова хитър пали и купуваи евтино да искараш "много пари"
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Явно хората се делят на такива на които им стиска и на такива, на които не им стиска.

На мене като не ми стиска, не се изказвам по адрес дали някой е направил далаверата или не.

В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy

В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?
                        Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде
                        landikar

Comment

много деца има в тоя форум
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На там духа вятъра. Вече никой не иска да довърши нещо до край.

Любим ми е примера с мойта автомобилна случка преди време, за която трябва ще да или да платя един акт за 100 кинта и да викам - нищо не може да се направи или да си търся правата.

Да, дадох над 500 лв., но се преборих, че не съм виновен и още по-хубавото - след няколко месеца беше оправен пътя, имаше маркировка и знаци.

Ако всеки си сяда на гъзера да чете и да си търси правата по законния ред, а не на приказки във форума има надежда!

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                              Първоначално публикувано от Nikiboy

Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде
                              Може, но не ти стиска или те мързи или не си убеден в идеята!

Comment

Working...
                              X