Известие

Collapse
No announcement yet.

Как дизелджията ходи на море.... Тема с продължение !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfamaniak
    ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ХОДИ Питай Гиги откакто е с дизел забрави за автобусите
    Ми щот сега си имам собствен фафтобус мазутник който даже не бучи

Comment

Първоначално публикувано от Naso
      Добре, ще ви помогна ! Как баш сектант дизелджията (от тия дето плюят ТуинСпарк-овете най-много) ходи на море ?
      Айде и аз да ударя едно рамо. Този баш-сектант е по съвместителство и бивш овнер на ТС, но съдбата му бе отредила да се мъчи с него Ся кво е виновен, че е пръснал джантата като е тръгвал за морето вчера и по щастливо стечение на обстоятелствата, е попаднал на теб в 04:30 на цариградско (или което шосе е било там ) за да направите рокадата

Както казах в една друга тема вчера, Ку-вето е паркирано и не мърда. реално разходите се движат така:
      1. София - Варна - 0/100 нафта, 10/100 бензин
      2. Обикаляне на Варна и околностите - 5-8/100 нафта, 0/100 бензин
      3. Варна - София - 0/100 нафта, 10/100 бензин
      *Разходите по поддръжка и ремонти на твин-спарка са непредвидими и като такива не са били включени в рекапитулацията

А може ли и аз да задам едно въпросче? Що не си пуснат една тема заклетите бензинджии със заглавие от рода 'колко от нас вече карат дизел, пазим ли си все още бензиновите автомобилчета и ако да, за какво ги държим още'
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

"Не трябва да намаляваме разходите, а да увеличаваме приходите" - Амин !
        Любимия израз на Григор - истинския бензинджия "Кеф цена няма!" и си кара V-образен 6 цилиндров турбо бензин и се кефи.

А относно въпроса "колко бензинджии карат дизел?"
        Ами аз заминавам с дизела на море . бензинката все още си я пазя - даже си бръмчим с нея - усещането е разлино - като се кача от бензина на дизела се кефя , както и обратното. Хубаво е да се разнообразява
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Мислиш ли, че 166 В6 ще бучи ? Или дори 2.0 Т.С. ?

а за тръстневортхи не ме е срещнал случайно, а съвсем целенасочено ми звънна и ме събуди Влече го още високия октан
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            Мислиш ли, че 166 В6 ще бучи ? Или дори 2.0 Т.С. ?

а за тръстневортхи не ме е срещнал случайно, а съвсем целенасочено ми звънна и ме събуди Влече го още високия октан
            Бензина треа да бучи да го усещаш тъй че мечтата ми 2.0 в6 турбо треа да е със генерация Драгон за да е истински

Comment

Адски си прав, ама ако караш големия шлеп, некак не върви да ти бучи зловещо... Иначе за другото си адски прав.... еееех защо се на мен ги дават тия дизели бееее

Comment

Земи, земи, отърви ме от тоя кюмур... земи

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ми как нафта догоре, София-Варна, Варна-Албена-Варна-Албена и така няколко пъти, поглеждам стрелката все над половината
                  Иначе покарах и 156 2.0, е има звук но с този разход на бензин мне. Иначе докато си карах голфа съм се заричал 100 пъти: аз и печка да да
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD
                  Mazda CX-5

Comment

...а за тръстневортхи не ме е срещнал случайно, а съвсем целенасочено ми звънна и ме събуди Влече го още високия октан
                    да, бе, да направо не мога да го откъсна от Ку-вето, ше знайш. Спи в купето вечер, че поне от хотел да спастри някой долар
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

е тва праех нон-стоп.

Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Що бе? 15/100 градско много ли ти дойдоха?
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

влече го я ... он му е у кръфта (ще праим караминьол на една в6 ми се чини - сал да си стъпим на краката с финансите). иначе иам предимно дизел в резерварното ...
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

1570 km изминати със 75 л. - правете си сами сметката, като се има предвид, че на магистралата на връщане от Варна дигнахме 200 км/h и изобщо не съм карала икономично
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                              ...като се има предвид, че на магистралата на връщане от Варна дигнахме 200 км/h и изобщо не съм карала икономично
                              А една червена 145-ца да ви е изпреварвала, докато сте карали с 200 ?
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

С 200, то затова БТВ промива мозъци... Незнам какъв е сега пътя до Варна, но преди години с 200...... моля ви се 1001 нощ Пак ше ви кажа: като нема други качества, дизелджията се хвали с разход... това като скромноста

Морски постни сам компромата на дизеловата секта, да не те постваме ние

Comment

Working...
                                X