Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• май ше подушвам възглавницата
    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• май ше подушвам възглавницата
      147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• уффф и на мен как ми замириса на възглавница ... ама още 2 часа и половина .... след това Събота ще я проспя
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• уффф и на мен как ми замириса на възглавница ... ама още 2 часа и половина .... след това Събота ще я проспя
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

• ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
            BMW e39 facelift

Comment

• ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

• Да бе да правите се на скучни пред мене и чакате да си легна че да си правите шолуто чак до сутрента , знам ви аз ваще номера
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Да бе да правите се на скучни пред мене и чакате да си легна че да си правите шолуто чак до сутрента , знам ви аз ваще номера
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• хахахахаха ...

Най сетне Автора се включи.
                    Къде се позатри млади момко
                    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• хахахахаха ...

Най сетне Автора се включи.
                      Къде се позатри млади момко
                      "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене и с право можеш да ми викаш батко второ съм си се тука вас ви е фанала липсата, чат пат се появите в 4 сутринта и тва е Влизайте в ред деца
                        landikar

Comment

• Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене и с право можеш да ми викаш батко второ съм си се тука вас ви е фанала липсата, чат пат се появите в 4 сутринта и тва е Влизайте в ред деца
                          landikar

Comment

• Айде и аз да отразя едно присъствие
                            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Айде и аз да отразя едно присъствие
                              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                                Alfa Mania4ka първо с 2 дена си по малка от мене и с право можеш да ми викаш батко второ съм си се тука вас ви е фанала липсата, чат пат се появите в 4 сутринта и тва е Влизайте в ред деца
                                еееееее Как не те заболя главата да изпадаш в такива подробности
                                Иначе сме си мн0оо00 У ред.Просто треа да хванеш пиковия момент на темата

пп:Мерси за предложението да ти викам "батко",но няма да се възползвам от него.

Comment

Working...
                                X