тея 4 човека дето са тук ще има да четат ще има и да остане, но нали някаква активност да поддържаме,
Известие
Collapse
No announcement yet.
24/7
Collapse
X
-
!!!
Първоначално публикувано от blank_jackсамо не знам защо пишем тука после хората да ни четат простотията и да ни се чудят на акълаКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
[quote=J_I_V_K_O]Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":2xaht9ppСпокоино...,нищо ново и покраи вас до момента[/quote:2xaht9pp]
Ми неМ .... чакам да свъши серенадата на PC-то ми и тогава"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
[quote=Alfa Mania4ka][quote="J_I_V_K_O":2f4b8tlu]Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":2f4b8tluСпокоино...,нищо ново и покраи вас до момента[/quote:2f4b8tlu]
Ми неМ .... чакам да свъши серенадата на PC-то ми и тогава[/quote:2f4b8tlu]
я погледни пред вас да не е от някои фен ?
Comment
-
[quote=J_I_V_K_O][quote="Alfa Mania4ka":112pciv1][quote="J_I_V_K_O":112pciv1]Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":112pciv1Спокоино...,нищо ново и покраи вас до момента[/quote:112pciv1]
Ми неМ .... чакам да свъши серенадата на PC-то ми и тогава[/quote:112pciv1]
я погледни пред вас да не е от някои фен ?[/quote:112pciv1]
хахах не бе
поносимо е за слушане, значи не е 1о0%"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_Oне съжелявам аз съм завършил изобразително а не пеене
ама нищо ,с повече трен. ще се научиш .Млад си още"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Няма!
Първоначално публикувано от coolbobyГоляма жегаааа..неможе да се спи..има ли ранобудни?
Пък може да доидеш на срещите на алфа, там стоим по до късно и нема ти се налага да ставаш толкоз рано!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Re: Няма!
Първоначално публикувано от JORDIПък може да доидеш на срещите на алфа, там стоим по до късно и нема ти се налага да ставаш толкоз рано!
Ти ли оставаш най-до късно- ами работата ,жената
вчера като че ли рано отлетя
:P
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
Comment