Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да бе
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Да ама не!

Не всички , има и будни!!! Наблюдаващи
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• big brother watches you all ...
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• абе някой пил ли е сок от моркови и портокал? Второ шише изпивам и още не мога да преценя дали е вкусно или чиста повърня?
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Първоначално публикувано от blank_jack
            абе някой пил ли е сок от моркови и портокал? Второ шише изпивам и още не мога да преценя дали е вкусно или чиста повърня?
            иЛ .... мен не ми ксаресва.Бях си взела да пия едно малко шишенце такъв сок и . .. 2 глътки нищо повече
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Първоначално публикувано от blank_jack
              абе някой пил ли е сок от моркови и портокал? Второ шише изпивам и още не мога да преценя дали е вкусно или чиста повърня?
              по-скоро не сок от моркови си е чиста смрад...
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

• [quote=Alfa Mania4ka]
                Първоначално публикувано от "blank_jack":1q1q9a4j
                иЛ .... мен не ми ксаресва.Бях си взела да пия едно малко шишенце такъв сок и . .. 2 глътки нищо повече [/quote:1q1q9a4j]

фърлям го тогава
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

• оле оле CSKA-OMONIA 2:1
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

• Ех тея мачове ...

Предчувствам че тази вечер ще има само това да обсъждате
                    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
                      Ех тея мачове ...

верно е
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD
                      Mazda CX-5

Comment

Ех тея мачове ...

по добре, от колкото да се затворим в себе си...
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

Ех тея мачове ...

Спокойно ние с тебе ще си говорим за други работи и аз не гледам мачове
                          landikar
                          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                            В тебе има нещо сбъркано явно,това да го вида няма да го повярвам -мъж с безразличие към мачовете.

Comment

• [quote=Малък_Alfa_гъзар]
                              Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":1dczcrqi
                              Ех тея мачове ...

Спокойно ние с тебе ще си говорим за други работи и аз не гледам мачове [/quote:1dczcrqi]
                              аз знам че тя обича да се лакира, само ви подмятам темичка
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

• [quote=Alfa Mania4ka]
                                Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":1ztqslrp
                                В тебе има нещо сбъркано явно,това да го вида няма да го повярвам -мъж с безразличие към мачовете.[/quote:1ztqslrp]

Виж мачовете не ме бъркат ама по формула 1 съм луд и аз си имам косури видя ли
                                landikar
                                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                                X