Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега остава и тя да изкаже мнение, за да знаем да се гласим ли за разходка

Comment

• Абе хора Вие не спите ли !?
      Alfa Romeo Stelvio 2.0T
      Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

• Спим през деня
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• уф и аз
          Alfa Romeo Stelvio 2.0T
          Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

• 147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• Има ли будни по това време? Ако има, някой да каже нещо, че то и без това е голяма скука
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

• Първоначално публикувано от buldan
                Има ли будни по това време? Ако има, някой да каже нещо, че то и без това е голяма скука
                гледам как Катрин Зита-Джоун влиза през багайника на 156sw http://www.zazz.bg/play:cd72c0c2
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

• И аз я видях. Нещо друго не си ли мярнал

Comment

• То е ясно, че тая тема ще става най-дълга щото хората така и така скучаят, та мисълта ми е..... не можели направо да се измисли един ЧАТ тука в форума та да има какво да правят талъсъми като нас през ноща.
                    Ако някой намира идеята за добра.... да го предложим на Админа.
                    Аз мисля, че ще е супер
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77
                      То е ясно, че тая тема ще става най-дълга щото хората така и така скучаят, та мисълта ми е..... не можели направо да се измисли един ЧАТ тука в форума та да има какво да правят талъсъми като нас през ноща.
                      Ако някой намира идеята за добра.... да го предложим на Админа.
                      Аз мисля, че ще е супер
                      Идеята ти е много добра. Незнам под каква форма трябва да е - чат или нещо друго, но явно е че постоянно има будни " таласъми" за които трябва да се измисли някакво занимание

Comment

• Стига с тея нощни теми и с това алкохолизиране вече бе... ставайте порядъчни хора като мене . Ето аз си лягам в 24:00 и ставам в 7:00 след малко отивам да си направа едно кросче и да пия сок от портокали
                        landikar
                        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                          Стига с тея нощни теми и с това алкохолизиране вече бе... ставайте порядъчни хора като мене . Ето аз си лягам в 24:00 и ставам в 7:00 след малко отивам да си направа едно кросче и да пия сок от портокали
                          ...Казал автора на Нощната тема

Comment

• Ще се ходи с Алфи от Пловдив до Търново май за ръката на булката
                            Виж Алфата ...

Comment

• [quote=Търновска_алфа_фенка]
                              Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":24f06l5n
                              Стига с тея нощни теми и с това алкохолизиране вече бе... ставайте порядъчни хора като мене . Ето аз си лягам в 24:00 и ставам в 7:00 след малко отивам да си направа едно кросче и да пия сок от портокали
                              ...Казал автора на Нощната тема [/quote:24f06l5n]

И отпил от каната с айран и се огледал за Аналгин ...

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

• Първоначално публикувано от odisey
                                Ще се ходи с Алфи от Пловдив до Търново май за ръката на булката
                                Дали ?

Comment

Working...
                                X