Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [quote=buldan]
    Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
    Първоначално публикувано от buldan
    Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":1e570dwr

Абе момиче неразбра ли че спорим кой да ти оправи леглото и да те цунка за лека нощ
    То една дама има във форума по това време и вие бързате да я преспите.....
    да ве я пък ние кви сме ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!
    Ша са сетите ама като момичето си легне....[/quote:1e570dwr]
    Ма няма да си легна спокойно, знам ли ги мъжете какви ги вършат като останат сами

Comment

• [quote=Малък_Alfa_гъзар]
      Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":3tm6zarq
      ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после
      Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:3tm6zarq]

ще го измислим някои ден
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

• [quote=Малък_Alfa_гъзар]
        Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":3tm6zarq
        ми в повечето случай съм на кауфланд, тои май ви е само един. Баща ми им кара колбаси и деликатеси и си въртим някои път тахо шаибите да нема глоби после
        Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:3tm6zarq]

ще го измислим някои ден
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

• [quote=J_I_V_K_O][quote="Малък_Alfa_гъзар":9z9d0so7]
          Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":9z9d0so7
          Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:9z9d0so7]

ще го измислим някои ден [/quote:9z9d0so7]

OK
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• [quote=J_I_V_K_O][quote="Малък_Alfa_гъзар":9z9d0so7]
            Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":9z9d0so7
            Той кауфланда ми е в другия край на града ама няма проблеми ша дойда като имаш път пак насам пиши[/quote:9z9d0so7]

ще го измислим някои ден [/quote:9z9d0so7]

OK
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Търновска_алфа_фенка май пасува или някои друг е оправил вече... леглото и а тя се гуши в него Няма мн от будните...
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

• Търновска_алфа_фенка май пасува или някои друг е оправил вече... леглото и а тя се гуши в него Няма мн от будните...
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

• Наистина няма как да знаеш какво правят мъжете като останат сами
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

• Наистина няма как да знаеш какво правят мъжете като останат сами

Comment

• Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди помогнете моля ви приятел в нужда се познава...
                      landikar

Comment

• Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди помогнете моля ви приятел в нужда се познава...
                        landikar

Comment

• Че защо да ти се сърди? Тя е добро момиче...

Comment

• Че защо да ти се сърди? Тя е добро момиче...

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                              Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди помогнете моля ви приятел в нужда се познава...
                              или спи те принцесите че са глезенки е ясно ам нашата дано не е от тях и да си признае дали Малък_Alfa_гъзар е прав че е сърдита
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                                Момчета незнам за вас ама намене търновската принцеса май ми се сърди помогнете моля ви приятел в нужда се познава...
                                или спи те принцесите че са глезенки е ясно ам нашата дано не е от тях и да си признае дали Малък_Alfa_гъзар е прав че е сърдита
                                Lexus Is200
                                Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                                X