Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от blank_jack
    таратанци спим ... и през уикенда няма мира..
    Ех ех .. се работни момчета сте се сабрали тцтцттцтцтцт
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1088333

а аз ако видя извънземно на мойта улица ще пратят ли патрулка да минава по-често
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1088333

а аз ако видя извънземно на мойта улица ще пратят ли патрулка да минава по-често
        хахахаха тея патрулки ще да са няк`ви мн мн спецнас
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

• а между другото "Нощна Тема" по ми допадаше...
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

• (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red
              е ок а кво е тва 24/7 някъв разход, резултат и прочие.... заглавието е тъпо
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

• [quote=J_I_V_K_O]
                Първоначално публикувано от "ivo_red":1ijojj13
                е ок а кво е тва 24/7 някъв разход, резултат и прочие.... заглавието е тъпо[/quote:1ijojj13]

Екстра си е заглавието.Просто "Нощна тема" стана 24/7 тъй като в нея започна да се пише не само през ноща.И по този начи може да си лафи непреснато(не че преди кой знае колко се съобразявахме).
                "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• За да е нощна темата сутрин някой трябва да я заключва. Вечер да я отключва. Кой ще е ключаря? :P
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

• абе на някой илиза ли му се ? нещо ми е тъпо в нас? някой от Пловдив? Или от близо?
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

абе на някой илиза ли му се ? нещо ми е тъпо в нас? някой от Пловдив? Или от близо?
                      АЗ

Comment

• [quote=Alfa Mania4ka]
                        Първоначално публикувано от "blank_jack":24ro80nm
                        абе на някой илиза ли му се ? нещо ми е тъпо в нас? някой от Пловдив? Или от близо?
                        АЗ [/quote:24ro80nm]

еее ти пък се сети на време да ми кажеш - аз докато дойда те зема то ше се съмне в 4 сутринта освен кафе да пием
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• [quote=blank_jack][quote="Alfa Mania4ka":1eldfdny]
                          Първоначално публикувано от "blank_jack":1eldfdny
                          АЗ [/quote:1eldfdny]
                          еее ти пък се сети на време да ми кажеш - аз докато дойда те зема то ше се съмне в 4 сутринта освен кафе да пием [/quote:1eldfdny]

хехе .. абе то има ли желание човек ....,но като няма има оправдение

Comment

• [quote=Alfa Mania4ka][quote="blank_jack":266gwjdh][quote="Alfa Mania4ka":266gwjdh]
                            Първоначално публикувано от "blank_jack":266gwjdh
                            АЗ [/quote:266gwjdh]
                            еее ти пък се сети на време да ми кажеш - аз докато дойда те зема то ше се съмне в 4 сутринта освен кафе да пием [/quote:266gwjdh]

хехе .. абе то има ли желание човек ....,но като няма има оправдение [/quote:266gwjdh]

еее ся ше ме караш да припаля Алфата и да цъфна в София след 40 минути ..... ако не ме фърлят в ареста .. ако ме спрът с 200 .. ако аз не се спра в нещо с 200
                            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                            Fiat Bravo - 1,6
                            Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Аз съм навит да излезна, ама ...... ми трябват някви развеселитени
                              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• ми ай до София да земем Елито и да хойм някаде ... ама кой ше кара?
                                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                                Fiat Bravo - 1,6
                                Hyundai i20 - 1,2

Comment

Working...
                                X