Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [quote=blank_jack][quote="Alfa Mania4ka":dfyssa7c][quote="blank_jack":dfyssa7c][quote="Alfa Mania4ka":dfyssa7c]
    Първоначално публикувано от "blank_jack":dfyssa7c
    абе на някой илиза ли му се ? нещо ми е тъпо в нас? някой от Пловдив? Или от близо?
    АЗ [/quote:dfyssa7c]
    еее ти пък се сети на време да ми кажеш - аз докато дойда те зема то ше се съмне в 4 сутринта освен кафе да пием [/quote:dfyssa7c]
    хехе .. абе то има ли желание човек ....,но като няма има оправдение [/quote:dfyssa7c]
    еее ся ше ме караш да припаля Алфата и да цъфна в София след 40 минути ..... ако не ме фърлят в ареста .. ако ме спрът с 200 .. ако аз не се спра в нещо с 200 [/quote:dfyssa7c]

Ок,значи да те чакам.А ако не доидеш до 40 мин. да чакам на телефона за гаранция да плащам
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Първоначално публикувано от blank_jack
      ми ай до София да земем Елито и да хойм някаде ... ама кой ше кара?
      хех естествено, че ти пък може и да сменим по някое време :P :P
      Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• [quote=Lame_0ne]
        Първоначално публикувано от "blank_jack":1ey0gtvd
        ми ай до София да земем Елито и да хойм някаде ... ама кой ше кара?
        хех естествено, че ти пък може и да сменим по някое време :P :P[/quote:1ey0gtvd]

мен ми се пие текила... ама аз на теб не знам дали може да ти се има доверие като знам как Радко88 си зе ключовете от колата когато ти седна на шофьорската седалка се замислям
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Той тоя Радославчо даже и на баща си не я дава, няма такъв човек, все едно само той може да я кара, нямам думи
          Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Първоначално публикувано от Lame_0ne
            Той тоя Радославчо даже и на баща си не я дава, няма такъв човек, все едно само той може да я кара, нямам думи
            трява да го издебнем и да му покажем че и ние можем
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Той я пази като очите си, дори и не се опитвай, ще се изненадаш колко е предвидчив Потегляме ли?
              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• ми след като се оръсих 2 бона за лаптоп ако дадеш кинти за биндзин
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

Потегляме ли?
                  Да ,ама към страната на сънищата

"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Току що разбрах, че са ме приели с софийския университет - математика и информатика, а аз избързах и се записах в техническия в София, много съм зле.....
                    Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Току що разбрах, че са ме приели с софийския университет - математика и информатика, а аз избързах .....
                      аХ лелеле ... веднага хващаи математиката еи
                      Честито се пак

Comment

Току що разбрах, че са ме приели с софийския университет - математика и информатика, а аз избързах и се записах в техническия в София, много съм зле.....

хгахахахх сериозно? напрао ме парализираш тва като един приятел се записа МИО в УНСС, пък аз отидах на 2-ро класиране и ма приеха финанси вместо маркетинг пък бяхме с еднакъв бал Оня позеленя от яд
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Добър вечер май с доста голямо закъснение идвам Будни има ли
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• [quote=Alfa Mania4ka]
                            Първоначално публикувано от "Lame_0ne":3c6n0ud1
                            Току що разбрах, че са ме приели с софийския университет - математика и информатика, а аз избързах .....
                            Честито се пак [/quote:3c6n0ud1]

След 18 годишна възраст в 90% от случаите не трябва да слушате родителите си!
                            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• [quote=Lame_0ne][quote="Alfa Mania4ka":3rhl7xop]
                              Първоначално публикувано от "Lame_0ne":3rhl7xop
                              Честито се пак [/quote:3rhl7xop]

След 18 годишна възраст в 90% от случаите не трябва да слушате родителите си![/quote:3rhl7xop]

Кви съвети дава, слушай та да се смееш ли, да плачиш ли
                              Та привет аз съм вече тука
                              landikar
                              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• а добър ве4ер и от мен

Comment

Working...
                                X