Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бива.. вчера без мен ви беше добре ама неска ще ви тормоза с присъствието си май, май..
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• тормозител такъв

Comment

• нема да ви остава да спите
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Lame_0ne
          какво е сторил на бедната 75ца

Comment

• и аз се чудих на последък , нали беше писал че е няма вече или се бъркам ?
            landikar

Comment

• ами пише скоро да о4акваме 75 цата пак я е строшило тва диване

Comment

• хаха ми то се очакваше нещо подобно
                landikar

Comment

• м дааааа
                  и аз трябва моита малко да я ремонтирам ама да видим кога

Comment

• Абе защо са ви тея коли бе, ако бяхте пеша като мене нямаше ся да мислите за ремонти,за бензин и т.н
                    landikar

Comment

• и аз тва се 4удя на си4кото отгоре взех и още една да ми трови живота

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                        Абе защо са ви тея коли бе, ако бяхте пеша като мене нямаше ся да мислите за ремонти,за бензин и т.н
                        да и аз като теб затова вися пред компа, вместо да си юркам колицата...дето сега някой друг я кара...само да го намеря аз

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• на кои си даде любовницата

Comment

• Ми нямам книжчица още, иначе си е карам без проблем почти
                            landikar

Comment

• А добър вечер и от мен.
                              Малък_Alfa_гъзар аз снощи чаках тея твоите съграждани ... ама те несериозни се оказаха
                              "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
                                А добър вечер и от мен.
                                Малък_Alfa_гъзар аз снощи чаках тея твоите съграждани ... ама те несериозни се оказаха
                                Питаш ли ме как е карам с тях
                                landikar

Comment

Working...
                                X