Първоначално публикувано от deq
Известие
Collapse
No announcement yet.
24/7
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OНЕ МЕ БРОЙ !!! искаш да ме откажеш от феста ли ? ок...Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMДобре де няма да пием мохито,не иска момчето Мохито иска син Джон
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiM
Мисля че той все още не знае какво исками да го питаме
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMМи покри се нещо . Важно е да има предлагане пък кой каквото иска си взимаи сега избяга
Comment
-
Баце кво те базикат тука бемомчето си знае какво иска вие грижа не му берете .. иска си едно червено Ферари и една руса мадама и квот го почерпите на феста
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзарБаце кво те базикат тука бемомчето си знае какво иска вие грижа не му берете .. иска си едно червено Ферари и една руса мадама и квот го почерпите на феста
нека бъде с черна коса висока не повече от 175 тъмни очи може и черни
и нека бъде 156 ЖТД ако може черно
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMАз незнам как има още хора в този форум да ми се връзват на приказките , ама карай .с тая визитка поне мисля, че никой няма да ти обърне гръб
Ше пием квото има и който знае как ще се веселиAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment