Известие

Collapse
No announcement yet.

Juveeeee ... защо !?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мисля, че всички трябва да признаят, че вчера Реал тотално надигра Юве. Дори в най-смелите си очаквания не си представях такова превъзходство на белите, още повече че играят с 10 футболисти и една манекенка. Ако Раул и Роналдо имаха ден на реванша можеше да излезем с младежкия отбор
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ама никой не твърди обратното ...
      даже и темата съм я озаглавил така
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Няма страшно DiStefano Юве ще демонстритат класа на Деле Алпи и ще има кон боп яде ли))!!!Е че яде няма да умре от глад я
        Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

браво на AC MILAN
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
            ПУСНАЛ СЪМ ТЕМА ЗА ИТАЛИАНСКИ ОТБОР
            И ЗАГЛАВИЕТО Е ТАКОВА
            РЕАЛ СЕ СПОМЕНА САМО ЗАЩОТО Е ПРОТИВНИКОВИЯ ТИЙМ
            АКО НЯКОЙ ИСКА ДА СИ ПИШЕ КОЛКО СА ДОБРИ
            ПОБЕДА-ЧИПРОВЦИ или СЛАВИЯ-ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
            ДА СИ ОТВОРИ ДРУГА ТЕМА
            Извиняваи 4е написахме истината в ТВОЯТА ТЕМА Няма да се повтори незнаех 4е темите са си твоя територия.Аз мисля 4е темите са за да пишем вси4ки в тях а не някои да си определя тази или онази тема за негова и да ми казва къде да пиша и къде не.Това 4е си ядосан от загубата на лубимия си отбор не ти дава право да определяш кои да си казва мнението и кой не.Ако пък е така можеш да си направиш собствен форум и да си правиш каквото искаш
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе Мъри пуснах темата с цел да коментираме играта на Юве а не да ми пишеш колко са велики Реал ... КАПИШ !?!? ... Реал са добри ... не го оспорвам ... като си толкова отворен отвори си нова тема и там си пиши кфото си искаш .... с правилата на форума запознат ли си ?

ето ти и цитат от там ...
              1.7 Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.

Comment

ОК бе мен никой не спори просто не съм само аз доста хора запо4наха да обсъждат Милан Интер и т.н. така 4е недей да се впрягаш аз само си казах мнението всеки е фен на който си иска нали

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

абе не задължавам никой да е фен на Ювентус ... пуснете си тема за друг отбор и си коментирайте там ... тая тема е за Юве ... най-малкото заглавието го показва ... що трябва сега да се заяждаме тука и да пишем някакви глупости кой къф е и за кфо се бори ...

Comment

ОК не се впрягай извинявай ако съм направил нещо грешно

Comment

Working...
                    X