Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли правила в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Той сега има да разработва та е зает....
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

В такъв случай ще му готвиш!

да не идвам ,че ще стане лошо хи-хихихи
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ааа да ! Аз да не съм
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

чшшшшш спамери а бой

Comment

Първоначално публикувано от Naso
            Ааа да ! Аз да не съм
            И още как
            п.п.
            да се включа по темата все пак,че ще ям бой
            Не се кефя,докато карам , някой да се на задната седалка..понеже немога да се включа
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

толкова съм свикнал с колан че чак ми е неудобно без него

за пушенето до скоро баща ми не пушепе ама са пали по една цигара само че прозореца отворен до край и тръска на вънка не се яе или ако се яде ям само аз защото аз чиста колата и аз решавам бг. чалга НЕ само сръбско и гръцко от време на време само за това се сещам за сега
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Колани, глад, никотинова абстиненция и никакво отваряне на багажника чрез крилото като дръжка
                С тръшкането на вратите вече се примирих... а и тоя тип забележки вече са станали запазена марка на бакшишите, та гледам да се сдържам.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от mim
                  в моята не се пуши и не се пуска чалга
                  и аз не се возя на задната седалка

всичко друго е позволено
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Моята кола е забранено пипането навсякъде,нито в жабки,нито в багажници.Най мразя някой да се качи и да ми пренаглася седалките Задължително колани и много издивявам при блъскането на вратите или ако някой слизащ не прецени и за малко да удари врата в някой бордюр За съжаление само не мога да изкореня яденето в колата .
                    Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                    Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                    Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                    Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Единствената забрана в "совалката" е да не се изстрелват фасовете през прозореца - има достатъчно пепелници в колата. По принцип за колана - който се е возил друг път, обикновено сам си го слага още преди мен, ако някой пропусне го питам дали има излишни 50 лв в себе си, но като цяло си е негов проблем.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Моите правила са пределно ясни: В колата НЕ СЕ, извършва никакъв вид дейност, който може да остави спомен за притежателя и (тоест за мен). харесвам си я и така. А за отварянето и затварянето на вратите направо полудявам и скоро ще има конско . Ти само трябва да я пуснеш вратата и тя сама се затваря, пък като почнат да блъскат тия хора, направо не знам...И не гледат как отварят вратите, абе ужас! Секс е позволен само и единствено, ако и аз съм участник
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

В мойта колица НЕ СЕ прави нищо което не ми харесва или не съм на кеф в момента и за това не ми харесва и се прави всичко останало. Което ще рече че може да се прави всичко Как го казах тваааа А който не му изнася има крака. Ако е затруднен с ходенето на крака да се научи да ходи на ръце
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Аз пък и секс не разрешавам в моята,няма значение участник ли съм или не Има си други места за тая работа,то това да не е бърдак
                            Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                            Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                            Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                            Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Аз за моите коли ще почна в хронологичен ред. Баба Жу: Не давам на други хора да дрифтват без гайка на волана, защото се вади когато не трябва. Забранил съм поставянето на прекалено тежки предмети върху покрива докато я ползвам за гардероб в гаража. Който иска да се вози без колан - бързо размисля. Не ми се задават въпроси от сорта "Кога най накрая ще я сглобиш тая кола?" и т.н. Алфа 33 (от скоро с ново име - Надежда): Забранявам возенето на хора с недобре затворени врати, защото изпадат по шиканите в Лозенец. На задната седалка не се превозват хора, за да има къде да си сложа гърнето като падне. Фиат Купе-то: Не се пипа музиката докато карам. Не се правят опити за пренасяне на предмети по големи от сандвич. За коланите се разбрахме. И не се крещи каквото и да е било вътре. Не се мажат суполи по кожения салон и се внимава как и на къде се отварят вратите.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
                                А за отварянето и затварянето на вратите направо полудявам и скоро ще има конско . Ти само трябва да я пуснеш вратата и тя сама се затваря, пък като почнат да блъскат тия хора, направо не знам...И не гледат как отварят вратите, абе ужас! Секс е позволен само и единствено, ако и аз съм участник
                                И аз откачам ,когато някой засили вратата Прави ми кеф да ги затварям с два пръста ,даже ми се чуди някой ,ако не мога да затворя вратата на колата му от първия опит В пепелника не се тръска ,но някои си мислят ,че като се тръска навън ,не попада пепел в колата
                                Това последното е добра идея
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X