Известие

Collapse
No announcement yet.

2007 F1 Sezonu Açıldı Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2007 F1 Sezonu Açıldı Alfa Romeo

Dьn Melbourne'da yapılan 2007 F1 sezonunun ilk ayağını Ferrari adına yarışan Kimi Raikkonen kazanırken Alfa Romeo da pistte yerini aldı.

Maranello'dan gelen teknoloji Melbourne'da zafere ulaşırken iзlerinde 159, 159 SW ve Brera'nın da yer aldığı 35'ten fazla Alfa Romeo da organizasyon aracı olarak gцrev aldı.

Alfa'nın Formula 1'in doğuşuna katkısı ve II. Dьnya Savaşı'ndan sonra yeniden başlatılamasına цn ayak olması dьnyanın bu en ьnlь motor spor aktivitesinin ayrılmaz bir parзası. Bugьn ise Alfa Romeo kendi ismiyle FIA WTCC'de yarışırken, Dьnya Motosiklet Şampiyonası'nda Ducati ile birlikte зalışıyor.

Незнам какво пише но ми стана интересно като се зачетокс и разбракс че е сварзано с Alfa romeo i F1, които разбира турски да преведе ще сам благодарен.
    AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Айдееее....
    И кво стана са
    Сигурно е ноого важно тва ама.... кой ше превежда
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Това ми прилича на кола за сигурност в F1
      146 1.4 Boxer 90HP +-
      Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

eми тo си пише на нея COURSE CAR 1 точно кола за сигорност си е "май"
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Е то се вийда по снимката че е кола за сигорност ,да няма да е болид на алфа ромео и да бега заедно сас ферарито .Вайното е да разберем за ко става на дума в текста.и на кои писти ще се използва този автомобил.
          AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

Не е кола за сигурност, а кола на стюардите и инспектиращите пистата... това е стара новина, така де от март
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
            X