Първоначално публикувано от Събев
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко хора са със чип от БОБО и колко от други фирми
Collapse
X
-
На QV- то с чип от Бобо 3 години и 50 000км никви ядове разход същия както без чипа вървеж много по добър и то още от ниските всчки се чудеха как алфа може да върви преди 3500. Абе знаете как се движеше и какво съм наказвал (вече бившата). На камиона му сложих пак при Бобо разлика голяма засега съм минал за месец и половина 9000км и всичко е перфектно махнах катализатора, но колата почти не изпушва а за вървежа няма да споменавам щото за тая тежка кола просто е невероятен, също така разхода падна ( който иска да се смее ама 166-цата е с бордови и просто няма как да не видя разликата и то по един маршрут (София Бургас) сега като взема колата на баща ми пак ще и сложа чип при Бобо
Comment
-
С чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работаsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от DexerС чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работаоказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от DexerС чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работаоказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Имам чип от Бобо. 8 месеца = 31 000 км..... от които 30 800 км над 5000 оборота.
който е с друг чип да доде да пробваме и без тва в Бургас вече има няколко чипосани алфи от 1.6 до 2.0
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от DexerС чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работаоказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от dchПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от DexerС чип при Бобо, вървежа е съвсем друг, разхода не ми е падал, но не се е и качвал, съединителят си заминава обаче с голяма скорост, абе с две думи - убава работаоказа се оригиналния а колата е на 150 000 та явно си беше тръгнал и мощноста му дойде в повече
.
Comment
Comment