Известие

Collapse
No announcement yet.

Китна уличка в центъра на София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Китна уличка в центъра на София

Иван Вазов беше разкопан в петък и до днес никой не беше запълнил дупките. Под дупки не разбирайте стандартно големите, ами от тия дето аз поне забелязах безброй брони задрали, ауспуси , както и 2бр. картери. Полиция идва 2 пъти поне за да пише протоколи и никаква инициатива за маркиране на ямите. Абе...

Едно Порше задра във всички дупки и на последната се отказа и обърна. 30 мин. докато успя да премине 100 метра в насрещното!!!
    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
    2003 Honda CBR 954 RR

е как бе
    тая баш е маркирана надлежно с червена кофа
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

грозна работа.... дал си 9403284328 евро за кола и няма къде да отидеш да обърнеш едно кръгче ...
      красота
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Днес вече е затворена и асфалтират... но дупките бяха доста добри
        Не става само с Алфа, требе и акъл...
        Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
        Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Бе да ти кажа точно за разни такива с поршета хич не ми е жал, че откаде мислиш са им кинтите ? честен труд нали ? тия дето крадат от парите за ремонтите на улиците и те поршета карат...
          Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
            Бе да ти кажа точно за разни такива с поршета хич не ми е жал, че откаде мислиш са им кинтите ? честен труд нали ? тия дето крадат от парите за ремонтите на улиците и те поршета карат...
            е тук не си прав... но като цяло няма миродавно мнение по върпоса
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от odisey
              Точно тея дето крадат от парите за ремонта са предвидливи и си взимат я Cayenne я Q7 я нещо друго като за Оффроуд ...
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

еии тва е съвсем вярно -
                Работя си аз в гаража и сменям една бензинова помпа и ругая и нещо почва да бучи викам какво става бе танк ли минава
                но минава едвам едвам едно R8 и всички го гледахме как диференяла ще му опре от дупките - мина на милиметри
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                  Днес вече е затворена и асфалтират... но дупките бяха доста добри
                  Само е затворена Никой не асфалтира.
                  Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                  2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                    еии тва е съвсем вярно -
                    Работя си аз в гаража и сменям една бензинова помпа и ругая и нещо почва да бучи викам какво става бе танк ли минава
                    но минава едвам едвам едно R8 и всички го гледахме как диференяла ще му опре от дупките - мина на милиметри
                    Тва да не става на Димитър Димов
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X