If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо. Не съм предлагал, а и те не си искаха. Отнесох "последно предупреждение" и ме пуснаха. Както писах в началото, държаха се учтиво и не нарушиха добрия тон, въпреки, че аз се разпалих и повиших малко тона.
156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
Тия пък се оляха с тия щуротии , на мен ми писаха акт пред Jim Beam , щото в 1 през ноща карам с пуснати халогени и къси светлини ! Халогените се ползвали само в мъгла ...
Правилно са ти написали акт. Халогените найстина са само за случай с намалена видимост. Като искаш да ти е светло слагаш един ксенон и готово а не светиш на хората в очите
Правилно са ти написали акт. Халогените найстина са само за случай с намалена видимост. Като искаш да ти е светло слагаш един ксенон и готово а не светиш на хората в очите
Те пък халогените как светят на хората в очите- нямам думи... Ксеноните заслепяват в пъти повече!!
Те пък халогените как светят на хората в очите- нямам думи... Ксеноните заслепяват в пъти повече!!
заслепяват ксеноните слагани то автърмаркет фирма ЕлаМеРитни
заводските са с постоянно регулиране на светлинния поток ...
Първоначално публикувано от "Mind_Control":3esnyq8r
Първоначално публикувано от Alexanderbb
а халогените заслепяват и то яко [/quote:3esnyq8r]
къде пък те заслепяват халогените те светят точно на 3 метра пред колата!
Първоначално публикувано от "Mind_Control":2bgl4sul
Първоначално публикувано от Alexanderbb
а халогените заслепяват и то яко [/quote:2bgl4sul]
къде пък те заслепяват халогените те светят точно на 3 метра пред колата![/quote:2bgl4sul]
ела ще ти покажа къде светят халогените
еле па ако не са регулирани правилно ...
освен всичко останало законите са за да се спазват
Първоначално публикувано от ЗДП
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.
към "други подобни условия" спадат ли постоянно мръсните фарове на колите, причинени от комбинацията "индустриални количества кал и прах в София + лек дъждец " ... щото аз ходя по 2 пъти седмично на автомивка и колата е постоянно в прах ... и същите тия, дето глобяват за фарове за мъгла, са отговорни за състоянието на пътищата и са длъжни да глобяват всички капути, дето разнасят кал из София с некви камиони, пише го някъде и това в същия този правилник ...
Comment