Известие

Collapse
No announcement yet.

немърливи автомивки vs. читави

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• немърливи автомивки vs. читави

или Къде да Не ходим
    1 брой в списъка с немърливите - Дружба зад пица Бачи на Искърско шосе - мога да си рисувам в остатъка от препарат по багажника и не са ми изхвърлили боклуците - услугата вътрешно и външно за 15лв

за сега фаворит ми е Южен парк на ул. Сребърна и като цена и качество - същото но по-добре свършено за 12лв

по пътя за Панчарево преди Панчарево в ляво външното им беше добро, вътрешното не е пробвано за 7лв
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Re: немърливи автомивки vs. читави

Първоначално публикувано от mim
    по пътя за Панчарево преди Панчарево в ляво външното им беше добро, вътрешното не е пробвано за 7лв
    външното там беше 4 лв. !!!! и съм мн. доволен...
    Виж Алфата ...

Comment

На уица Перник има една читава , ма не тази на ъгъла със Сливница, малко по-нагоре
      П.П. много добре подсушават с гюдерия

Comment

Re: немърливи автомивки vs. читави

Първоначално публикувано от odisey
        външното там беше 4 лв. !!!! и съм мн. доволен...
        аа сори им
        следващия път ще им пробвам и вътрешното
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Пловдив, 10 лв. Перфектно външно измиване, полиране, специални препарати за гуми брони и др работи. Вътрешното супер правят я като нова. Местоположението тр ще ви го обясня, от руски към моста на герджика светофара ляф, пак ляф и е там.
          Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
          Martial Arts - Aikido

Comment

Варна - 2 лв на ОМВ бензиностанцията външно, обаче трябва да си доста бърз
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
              на ОМВ с тия жетончетата не става трябва да се търка
              един приятел на нащо ОМВ с 1 лв. я мие ама търка 20 мин с една гъба
              Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                на ОМВ с тия жетончетата не става трябва да се търка
                един приятел на нащо ОМВ с 1 лв. я мие ама търка 20 мин с една гъба
                Е той същия ефект ше постигне и с две кофи вода на улицата пред тях, бе
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А де последният път мина с 1 лв. за пароструйката и един леген с гъби и четки

Освен това съм го признал за рекордьор - измива жигула с 1.5 литра вода
                  Виж Алфата ...

Comment

Аз съм доволен от автомивката на хладилника
                    намира се от сребърна към околовръсното първата в ляво
                    мият колата без контакт - само с водоструйката и не оставят драскотини.
                    цената е 5лв. за външно и 12 лв за комплексно, и 50 лв с пране на седалки
                    146 ti rosso 96г.

Comment

Първоначално публикувано от gpopivanov
                      Пловдив, 10 лв. Перфектно външно измиване, полиране, специални препарати за гуми брони и др работи. Вътрешното супер правят я като нова. Местоположението тр ще ви го обясня, от руски към моста на герджика светофара ляф, пак ляф и е там.
                      Жалко че се чака 2-3 часа
                      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Автомивката на гърба на сервиз Тани този който е под моста на Драган Цанков също се справят доста добре.
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз съм доволен от Блясък на Хладилника,но не е най-доброто Нео ми каза да пробвам тази на Г.М.Димитров срещу Мултигруп и смята следващото миене да е там Иначе и тази на Сребърна посока Е.Марков отляво не е лоша
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            Г.М.Димитров срещу Мултигруп
                            на тази съм ходил и наистина момчетата се стараеха доста... поне преди една година
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

оооо да... аз съм МНООГО бърз !! после само с една хавлиена кърпа полираш и става ДЖАМ ! таман и там където не си сварил да изпръскаш - доизбърсваш ...
                              Аз да ви кажа, ПО УБАВО ОТ ТВА САМ ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТАТА НЯМА.
                              Па и после бирата е по сладка
                              аи НАЗДРАВЕ !
                              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Working...
                              X