Известие

Collapse
No announcement yet.

Sharp GX25 Ferrari Edition

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry
    що ви е чужбина като го има и тука
    http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... ile_id=817
    Хубавият е продаден
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... rp+ferarri
      Те ви го в БГ
      Нямам нищо общо с продавача попаднах на темата случайно

Comment

Първоначално публикувано от Profi
        http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1368557&highlight=sharp+ferarri
        Те ви го в БГ
        Нямам нищо общо с продавача попаднах на темата случайно
        туй ясно, аз с тоя човек вече си говорих даже, само дето е доста позлван телефона..отвън е доста поизносен... иначе е това модела

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Нямам идея какъв е
          Четох темата там и реших да дам линка
          Но така и не разбрах за какво ви е такъв скапан телефон но това си е ваше мнение

Comment

Иначе да се включа по темата, аз съм с този модел на Шарп от година и половина(но стандартното изпълнение, а не това Феррари т.е телефона си е същия само не е червен). Доста здрава батерия, телефона е непрениозен, приятен за работа. Ами мен ми го подариха ей така на майтап, а после мнго ми хареса телефончето. Та става като телефон, но цената му в Бг според мен е неоправдано висока, все пак е стар модел и определено страда от лиспа на екстри. Мен не ме бърка де аз го ползвам само за тлефон. Дисплея на телефона е много добър, особенно като се има напредвд че модела скоро ще стане на 3 години, ак вече не е станал.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Нямам идея какъв е
              Но така и не разбрах за какво ви е такъв скапан телефон но това си е ваше мнение
              Мания-ФЕРАРИ,който е идвал в къщи казва че съм луд.Просто имам почти всички предмети,аксесоари,дрехи,маратонки ,17 шапки ,само телефон с логото на ФЕРАРИ работещ нямам.pr-oof-e с каква камера е телефона.
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960
                Нямам идея какъв е
                Мания-ФЕРАРИ,който е идвал в къщи казва че съм луд.Просто имам почти всички предмети,аксесоари,дрехи,маратонки ,17 шапки ,само телефон с логото на ФЕРАРИ работещ нямам.pr-oof-e с каква камера е телефона.
                и аз май съм тръгнал по този път...нямам толкова неща де, ама има време ... все пак накрая трябва и до автомобил да се стигне, дай боже в 1:1 размер, а не тия умалените

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от ivansirakoff
                  Първоначално публикувано от tipo1960
                  Нямам идея какъв е
                  и аз май съм тръгнал по този път...нямам толкова неща де, ама има време ... все пак накрая трябва и до автомобил да се стигне, дай боже в 1:1 размер, а не тия умалените
                  ,дай боже,дай боже.Наркоманията ряпа да яде пред ФЕРАРИята
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Kамерата е VGA 640x480 - т.е. скапана, но на тъмно ме изненада че все пак може да направи нещо което що годе да прилича на снимка.
                    Старо е телефончето.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                    X