Известие

Collapse
No announcement yet.

БЕСЕН ОТ МОРЕТО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БЕСЕН ОТ МОРЕТО

В четвъртък се прибрах БЕСЕН от морето...
    Докат си сгъвах палаткато и другите глупости слънчасах..
    (лек драйфоч, световъртеж и т.н.)
    полека ми поразкара и си викам Айде към софето...
    На първата бензиностанция проверих всички води, гуми и тям подобни глупости... пуснах си Judas, сложих очилата и газ ...
    ... и на входа на Бургас на първия светофар, светва червеното, спирам и изотзадзе един бус така ме изшиба че ме изхвърли на сред кръстовището...
    "Ейй батка, въобще не видях че спираш... "
    Бати кретена...

Странното е че докат дойде милицията (40 мин.)на същото място се събраха ОЩЕ ДВЕ двойки.. Народа е предървил от слънцето ли ? Що ли?
    прибрах се на собствен ход с отварящ се багажник с max 100km/h
    по маристралата...
    Живи здрави, случват се и по-лоши неща ... ФАКТ..
    Ама мразя тъпотии...
    ЛАЙНАР..
    AR 155 2.0 16V Never Forget You
    AR 166 2.4 JTD

много кофти колега... за съжаление и такива простотии се случват.
    важното е,че вие сте ОК и нищо ви няма. колата ще я оправиш.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Колега с моята 2 пъти съм я водил на море - първия път правих картер в бургас , втория път ми я разбира през джама
      сега пак мисля да ходя ама шубе какво тази година ми предстои
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Тази година не съм минавал през Бургас, но предишните - то едни коловози по асфалта, едни хубави големи ями. А миналата година за малко и аз да си оставя картера, но този път явно бяха решили да поасфалтират тук-там, та бяха изрязали едни хубави дълбоки правоъгълници с остри високи ръбове и съответно без да сигнализират със съответните знаци, че по пътя се извършват ремонтни дейности (що ли пък да те информират)... та само ниската скорост ме спаси да не си оставя там джантите + картера (успях да спра точно по средата на дупката).
        А другия случай (това вече е в нашия град) - на светофар, свети зелено, движа се с около 40км/ч (пътя минава покрай гъсто населени барчета) и завивам надясно. Точно тогава решава едно девойче да пресича на пешеходна пътека тип "зебра"... Предугадих намеренията й още докато беше на тротоара, та намалих и дори спрях съвсем плавно и спокойно. Миг след това - свистене на гуми, скърцане на спирачки, пресичащото девойче се сгърчва от страх и вдига ръце да се предпази... аз само блещя очи и се чудя какво става?! Окопитвам се, поглеждам в огледалото за обратно виждане и съзерцавам един форд на мм от левия ръб на задната ми броня... Човека тръгва нервно, форсирайки двигателя, спира за момент успоредно на мен, направи съответните гримаси и "упражнения" в съчетание с пръсти, лакти и ръце... и отпраши... А беше човек на възраст (40-50год).
        То човек вече не знае, да спира ли на пешеходна пътека, с цел да предпази пешеходците, или да слаломира сред тях, надявайки се да не ги уцели, щото току виж, някой друг нацелил теб
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Пълно е тиквари по морето.Сега там гъмжи от селяци.А пък като им напече празните кратуни,става страшно.Имат мозък колкото да знаят,че като им се присере трябва да идат на тоалетна,а не да серат по дворо
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Toва последното доказано ли е емпирично?
            Или само книжки си чел ?

Към колегата - баси случва се колкото и да се пазиш - важното е ти да си добре.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Пълно е тиквари по морето.Сега там гъмжи от селяци.А пък като им напече празните кратуни,става страшно.
              Мога филм да заснема за човешката мъка по черноморието през лятото. Трагедията е, че освен че превземат черноморието, селяндурите държат на всяка цена да си паркират каляската с предните гуми леко стъпили на пясъка, че да гилат минимално пеш или пък (опазил Господ!) да не дадат някой лев за такси
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy

Трагедията е, че освен че превземат черноморието, селяндурите
                аз па баш затва обичам летото шото селтиците отиват на море и мойто село става празно чисто и подредено
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей

аз па баш затва обичам летото шото селтиците отиват на море и мойто село става празно чисто и подредено
                  Ма дръжте си ги при вас целогодишно, бе! Няма нуджа, молим ви се

Жан Виденов навремето проповядваше една теза за 'завръщане по родните места', добра беше идеята, ама не по послушаха човека
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

три реда бодлива тел
                    вишки
                    ров със сярна киселина

те това му е майката
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

три реда бодлива тел
                      вишки
                      ров със сярна киселина

те това му е майката
                      Къде това,на лозето ли?
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Да са живи и здрави гостите на морето през лятото. До година може и 159 - ка да си взема
                        Alfa Romeo 155 TS, 1993 г., 129 к.с.

Comment

Все пак темата няма нищо общо с раздела 155, така че местя....
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ма дръжте си ги при вас целогодишно, бе! Няма нуджа, молим ви се

Жан Виденов навремето проповядваше една теза за 'завръщане по родните места', добра беше идеята, ама не по послушаха човека
                            Ми че то ко ша остони в Софето бре .
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

Темата май се обърна на София срещу всички останали
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

Working...
                              X