Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов автомобил от чужбина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов автомобил от чужбина

Интересува ме, дали някой е проявявал интерес как стоят нещата със продажбата на нови автомобили в съседните на нас страни. Лизингови схеми и други подобни плащания,цени ???
    Иска ми се да направим някакво сравнение с нас и останалите.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Не знам някой да влачи от съседните страни коли втора употреба, сигурно са по-скъпи и от тук
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз от много далечен човек знам, че например СубаруИмпреза излиза с около 10'000лв. по-евтино купена в Турция и докарана тук, но нищо повече, просто не ми е близък и няма как да го разпитам...
      В Гърция всеки модел Алфа е с около 5000лв. по-скъпа, а някои даже с 10'000лв.
      За Румъния не знам...
      sigpic

Comment

за румъния бях чувал че евросъюза ги наказал нещо заради надигнати цени на вносни коли за да могат да си продават дачиите, сега имат някаква штуротия правителството дава по 900 и няколко евро за всяка кола отпреди 1995 година с цел да се отърват от старите си коли

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
          Аз от много далечен човек знам, че например СубаруИмпреза излиза с около 10'000лв. по-евтино купена в Турция и докарана тук, но нищо повече, просто не ми е близък и няма как да го разпитам...
          За Румъния не знам...
          Мисля, че е точно обратното... Поне хората, които познавам, а те не са малко, търсят начин да си купят тук кола и да я ползват там (Турция). Все пак не забравяйте, че и Турция има собствено автомобилно производство, което трябва да бъде защитено... или по-скоро трябва да бъдат защитени интересите на "големите"
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
          X