Известие

Collapse
No announcement yet.

ае какво става в красна поляна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ае какво става в красна поляна?

гледам по бТв некви проблеми некви вериги.....

сериозно е станало щом са скочили и на ченгета!

"Роми нападнаха полицаи пред виетнамските общежития в "Красна поляна"
    http://focus-news.net/?id=n762875
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

че и извънредни новини дават !
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Полицайте били притеснени, баси мишоците що не гръмнат 1-2ма и да се приключи

Comment

Тва ако беше в Америка или в някой друга по-развита и цивилизована страна..да ги бяха нагърмяли и да им пуснат струята с вода...преградили..и ги гледат тъпите ушеви...

Comment

А по канал 3 щаха да дават от 12 репортаж ама само си останаха с даването. По БТВ някакви мангусти размахваха палки и подгониха един с камера. А тъпите ченгета самоси гледат. Вместо да влезнат 3-4 БТРа и да им покажат, че тук не Индия
          156 1.8 TS

Comment

Снощи пътуваха патрулки и джипове на там.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Никва държава не е това. Не стига че ги хрантутим с нашите данъци а и ще се вдигат на безредици. Ще ми ходят с колове по улиците и ще викат смърт на българите. Ама някои хора помнят какво се случи с виетнамците които живееха по тошово време в тези общежития и маи само това ще реши проблема.
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Добре да му е** м****** до кога държавата ще търпи цигани да бият полицай, да ги целят с камъни и да ги псуват????? Защо има разлика в отношението на полицията спрямо роми и българи и докога ще е така???Как на времето Бай Тошо ги беше наврял в миша дупка и не смееха да се покажат камо ли глас да надават??? Имам много въпроси на които не мога да си отговоря, затова моля някой да ми обясни защо е така и до кога ще е така???
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Полицайте били притеснени, баси мишоците що не гръмнат 1-2ма и да се приключи
                  Абе и аз това се чудя

Тия мангали много привилегировани станаха. Ток не плащат - нищо не им казват. Сега нападат полицаи - пак нищо
                  Ще трябва да зареждаме арсенала, че току виж утре и гражданска да започнат. А както са повече и от българите вече ... не ми се мисли
                  Ще се сетят хората, че така както си се плодят ще ни затрият като народ. Но аз вярвам в историята и тя показва, че каквото и да е ставало в България, народа на държавата е оцелял
                  Турците не успяха да ни видят сметката 500год., та тези ли мазни боклуци ще го направят

Сега къде видя мангал или каруци ще ги газя, мамка им
                  sigpic

Comment

Лоша работа става в Красна поляна там имам близки роднини по майчина линия и ми казаха, че тия тьпацициганите заплашвали бьлгарите ужас незнам какво им става на тия хора че са направо са подивели

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                      ...Как на времето Бай Тошо ги беше наврял в миша дупка и не смееха да се покажат камо ли глас да надават??? Имам много въпроси на които не мога да си отговоря, затова моля някой да ми обясни защо е така и до кога ще е така???
                      Именно! Пред няколко дни циганка е издърпала чантата от ръцете на жена ми, която е бременна в напреднал стадий и е била с количката с 2-годишната ни дъщеря. Това става ТОЧНО на центъра на Варна, в градинката до Операта.
                      Понеже хванах една част от Бай-тошовото време, добре помня как циганите не припарваха до централната улица въобще, но не защото скинхедс са ги гонели, а защото имаха РЕСПЕКТ И СТРАХ от полицията, и не само ромите, а и другите.

Поради тази причина се стига до саморазправи. На драго сърце бих разпрашил зъбите на онзи ромски боклук, който се е опитал да ограби жена ми, стига да съм на мястото, както и на всеки друг, който си позволи подобна наглост в аналогична ситуация пред очите ми.

Дупедавщината в устрема за печелена на гласоподаватели приема застрашитени размери!!! ....жалка работа...
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Има решение,да ги избиеме тия гадове и полицията да не прави проблеми
                        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                        BMW e39 facelift

Comment

Адолф сега се върти като кардан на зил в гроба... На племето много взеха да им правят евала.Щом някой изяде два тупаника-дискриминация.
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

а пък това да им се вика 'роми' е толкова смешно! кви роми - цигани са си!
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

75ts

Адолф сега се върти като кардан на зил в гроба... На племето много взеха да им правят евала.Щом някой изяде два тупаника-дискриминация.

75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Working...
                              X