Известие

Collapse
No announcement yet.

"Приятелство"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Приятелство"

Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по. С Опел и Фолксваген е същото.
    Не знам дали това произхожда от... кой на кого е собственост или от безумния им фанатизъм.
    А с Италиянките е точно обратното Алфа, Фиат и Ланчия са много задружни А така и трябва да е. Не знам да има и "вражда" между.... Ферари, Ламбурджини и Мазерати.
    Тея наблюдения са ми от познати и приятели. Всеки плюе другия.
    Из форумите им не знам как е, "воюват" ли или не. Просто не ги посещавам.
    Има ли такова нещо според вас?
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

ми точно преди 1 час видях една 145 да дърпа брава/o и зад тях вървеше едно пунто,което беше с тях естествено и точно за това си помислих и аз съм забелязал такава тенденция
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Италианките са задружни.

За другите марки не знам.И честно казано не искам и да знам

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Много яко съм объркал раздела. Моля преместете я в "общи Приказки"
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Сигурно защото имаме време да си общуваме по сервизите и се сприятеляваме Това в кръга на шегата. Аз мисля че си зависи от човека а не от марката кола. Аз имам един приятел с голф и доста пъти съм го дърпал както и тои мене.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от rtfm
            Сигурно защото имаме време да си общуваме по сервизите и се сприятеляваме Това в кръга на шегата. Аз мисля че си зависи от човека а не от марката кола. Аз имам един приятел с голф и доста пъти съм го дърпал както и тои мене.
            Мене пък все ми струва, че Голфаджиите над Опелджиите....
            А пък онея там троицата ГОЛЕМЦИ не пропускат да си премерят п....те редовно
            И не говоря само за дръпки... а по-принцип като цяло.
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re: "Приятелство"

Първоначално публикувано от Nasko_77
              Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
              Няма нищо за оспорване, BMW е по- и най- във всичко
              Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от Colombo
                Все ми е се струвало, че собствениците на Немските марки не се долюбват много-много по между си. Мерцедес, БМВ и Ауди винаги си оспорват "Величието" кой- е по.
                Ами ето Доказваш това за което говоря
                Щото нали се сещаш, че ония пък вика.... " има две марки, Мерцедес и всички останали"
                А ония с Ауди и те не си мълчат хич и почват с някакви куатро-та..... ТТ-та, RS-си от 1 до 20 ако спорят за бързини примерно.
                Или пък... "нашата лимузина е най луксозна" и тн.т
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77]
                  Първоначално публикувано от "Nasko_77":2n6x8n22
                  ...[/quote:2n6x8n22]
                  На тоя с Мерцедеса само ще му кажа, че има една марка - BMW, всичко друго е имитация
                  Това е в кръга на шегата де, не приемай нещата толкова буквално. Всяка марка си има и предимства, и недостатъци. Освен това си има както силни модели, така и слаби такива. Аз например съм голям фен на BMW (то си е очевидно), но също така харесвам и AUDI. Mercedes обаче наистина не ми допадат, правят коли за возене, а на мен ми харесва да карам (затова харесвам и ALFA).
                  Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Тия с Ладите дали "воюват" с Жигулите?
                    Понякога се замислям и за Трабант vs Вартбург
                    После изпадам в шок
                    Alfa 156 1.8 TS '99
                    --------------

Comment

[quote=Colombo]
                      Първоначално публикувано от "Nasko_77":3sr4n8z0
                      ...
                      На тоя с Мерцедеса само ще му кажа, че има една марка - BMW, всичко друго е имитация
                      Това е в кръга на шегата де, не приемай нещата толкова буквално. Всяка марка си има и предимства, и недостатъци. Освен това си има както силни модели, така и слаби такива. Аз например съм голям фен на BMW (то си е очевидно), но също така харесвам и AUDI. Mercedes обаче наистина не ми допадат, правят коли за возене, а на мен ми харесва да карам (затова харесвам и ALFA).[/quote:3sr4n8z0]Така е разбира се. Прав си.
                      Просто като, че ли си прехвърчат искрици между тях. Нещо което не съм забелязал между Италиянките. И имат ли си някакъв аналог на Италфеста примерно? Щото това не го знам.
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

има хора и хора, има коли и коли, всичко е относително, както пиша тук, така и в Ауди клуба, ако продам алфата мисля, че пак ще си чета и пиша във форума, бях вече и на една среща, запознах се и ми допаднаха, така, че не колата, а хората обединени около нещо създава "приятелството"
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Working...
                        X