Известие

Collapse
No announcement yet.

малко помощ от колеги юристи (книжка/точки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко помощ от колеги юристи (книжка/точки)

колеги, м0же ли да хвърлите око на тази тема: http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=24408
    и да ми кажете и вашето мнение?
    п.п. аз съм питащия във другия форум...
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

малко помощ от колеги юристи (книжка/точки)

колеги, м0же ли да хвърлите око на тази тема: http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=24408
    и да ми кажете и вашето мнение?
    п.п. аз съм питащия във другия форум...
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

Comment

Тук юристите.... не се издават
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Тук юристите.... не се издават
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

колегата Димо е юрист ма нещо скоро не е писал може би е в отпуска.
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

колегата Димо е юрист ма нещо скоро не е писал може би е в отпуска.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Пусни тема и във Фиат форума.Там също има юристи, които ще ти кажат

Един от тях е Kiro_of_the_day и той със сигурност ще ти помогне

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Пусни тема и във Фиат форума.Там също има юристи, които ще ти кажат

Един от тях е Kiro_of_the_day и той със сигурност ще ти помогне

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Аз съм от кандидат-юристите все още .
                  По същество- давността е две години, но се прекъсва от всяко действие на компетентния държавен орган във връзка с накзанието- например писмено напомняне, че трябва да отидеп и да сдадеш документа.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз съм от кандидат-юристите все още .
                    По същество- давността е две години, но се прекъсва от всяко действие на компетентния държавен орган във връзка с накзанието- например писмено напомняне, че трябва да отидеп и да сдадеш документа.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

В другия форум са ти написали доста неверни неща.
                      Поради това, че са ти отнети всички контролни точки, ти си загубил придобитата правоспособност, т.е. правото да си караш колицата, и то не временно, а завинаги. Това право си загубил още в момента, в който си останал без точки. Без значение е факта, че още не са ти взели СУМПС (ба си гадното съкращение). По тази причина трябва отново да се явиш на изпит, който теоретично може и да не вземеш и пак да си останеш без книжка.
                      Загубването на правоспособност поради отнети контролни точки не е "временно лишаване от правото да упражняваш професия или дейност" по смисъла на ЗАНН и по тази причина няма да се погаси по давност и няма да ти бъдат възстановени точките по право.
                      Ще трябва да се примириш с факта, че вече си "без книжка", т.е. в същото положение с тези, които за първи път ще държат изпит.
                      А ако не върнеш СУМПС, няма да започне да тече 6-месечният срок, след който имаш право да се явиш на изпит.
                      С оглед на написаното по-горе моят съвет е: върни в КАТ гадното съкращение и след 6 месеца - успех на изпита.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

В другия форум са ти написали доста неверни неща.
                        Поради това, че са ти отнети всички контролни точки, ти си загубил придобитата правоспособност, т.е. правото да си караш колицата, и то не временно, а завинаги. Това право си загубил още в момента, в който си останал без точки. Без значение е факта, че още не са ти взели СУМПС (ба си гадното съкращение). По тази причина трябва отново да се явиш на изпит, който теоретично може и да не вземеш и пак да си останеш без книжка.
                        Загубването на правоспособност поради отнети контролни точки не е "временно лишаване от правото да упражняваш професия или дейност" по смисъла на ЗАНН и по тази причина няма да се погаси по давност и няма да ти бъдат възстановени точките по право.
                        Ще трябва да се примириш с факта, че вече си "без книжка", т.е. в същото положение с тези, които за първи път ще държат изпит.
                        А ако не върнеш СУМПС, няма да започне да тече 6-месечният срок, след който имаш право да се явиш на изпит.
                        С оглед на написаното по-горе моят съвет е: върни в КАТ гадното съкращение и след 6 месеца - успех на изпита.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Working...
                        X