Известие

Collapse
No announcement yet.

Първия Хлопел, който ме изкефи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lame_0ne
    Всичко добре, ама може ли да като отвориш предния капак и фаровете да ти сочат надолу, тва просто е абсурдно, не трябва да спираш в насрещното през ноща.
    В насрещното не трябва да спираш въобще, а през нощта - спрял само на габарити . Поне така беше аз като взимах книжка.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Мотора ако не се лъжа е разработен от FIAT и GM съвместно... някъде пишеше, че 1.8 ще е между 180 и 220 коня и сигурно ще се слага ан бъдещи алфи и фиати.
      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
      GSM: 0888 520 600

Comment

Мотора ако не се лъжа е разработен от FIAT и GM съвместно... някъде пишеше, че 1.8 ще е между 180 и 220 коня и сигурно ще се слага ан бъдещи алфи и фиати.
        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
        GSM: 0888 520 600

Comment

@Nasko_77 до колкото знам делтата е наистина е около 450 коня и в нея са вложени доста пари... собственика е някакъв бивш състезател има и Тема 8. 32
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

@Nasko_77 до колкото знам делтата е наистина е около 450 коня и в нея са вложени доста пари... собственика е някакъв бивш състезател има и Тема 8. 32
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore
              Не знам. Младо момче беше в нея. Още ме е яд, че не можах да я запиша на клипче. Такова тръгване направи, че настръхнах от кеф. Асфалта буквално завря като катрана от ада. За ръчка... интегралката ми е МЕЧТА.
              За жалост обаче са много скъпи
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore
                Не знам. Младо момче беше в нея. Още ме е яд, че не можах да я запиша на клипче. Такова тръгване направи, че настръхнах от кеф. Асфалта буквално завря като катрана от ада. За ръчка... интегралката ми е МЕЧТА.
                За жалост обаче са много скъпи
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Хаха това хопелче фаща окото на младите момиченца

landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Опелчето май се мярна във Варна по-миналата седмица, ако си спомням добре регистрационния номер
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Няма сила във вселената, която да ме накара да дам 75'000лв. за тази кола
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                        Хаха това хопелче фаща окото на младите момиченца

....
                        Тя тая е ужасна бе! Ако я видя да ми се снима пред колата с телефонче за да си качи снимките в някой сайт за запознанства и ще я изгоня.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Двигателя на това чудо е съвместна разработка на Фиат и Генерал Моторс, така че скоро ще го видите и в коли на фиат групата....другия мотор е 1.8 Турбо....180 и 230 коня който ще се монтира в доста коли на фиат групота...както и в новата малка алфа във версията му с 230коня....
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Двигателя на това чудо е съвместна разработка на Фиат и Генерал Моторс
                            знаех си че от "Опел" не могат да измислят такова возило без намесата на италианците и GM (Понтиак Солстис)
                            ИЗВОД : това не е никакъв Опел
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                              Първоначално публикувано от santo_traficante
                              атрактивен е но предпочитам Спайдера
                              Какъв Спайдер,само купе!Кабрио карат само педераси,жени и фризьори
                              Баси мойто да не е някой друг модел бре???? Ч***м жени, возя жени и само некви педераси ми завиждат?!?! странна работа

как съм пропуснал тая тема докато съм ...ххх.... по морето ама..
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                                Първоначално публикувано от KGB
                                Двигателя на това чудо е съвместна разработка на Фиат и Генерал Моторс
                                знаех си че от "Опел" не могат да измислят такова возило без намесата на италианците и GM (Понтиак Солстис)
                                ИЗВОД : това не е никакъв Опел
                                Колкото и "Speedster"
                                sigpic

Comment

Working...
                                X