Известие

Collapse
No announcement yet.

За кражбите от автомобилите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За кражбите от автомобилите

А аз съм намислил да си купувам нови джанти и нов касетофон за да си направя алфичката по-кокетна и да ми е по-готино в нея......... Ама като гледам как хората (или по-точно "Куманчите"-гадните цигани) ги крадат, взех сериозно да се замислям какво да правя. Май ще трябва да я пазя с някое БМП.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

За кражбите от автомобилите

А аз съм намислил да си купувам нови джанти и нов касетофон за да си направя алфичката по-кокетна и да ми е по-готино в нея......... Ама като гледам как хората (или по-точно "Куманчите"-гадните цигани) ги крадат, взех сериозно да се замислям какво да правя. Май ще трябва да я пазя с някое БМП.

Comment

Каското му е майката. Друго нищо не можеш да направиш.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Каското му е майката. Друго нищо не можеш да направиш.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ако ми отмъкнат джантите с новите гуми или счупят странично стъкло и задигнат касетофона, дали КАСКОТО ще покрие щетите?

Comment

Ако ми отмъкнат джантите с новите гуми или счупят странично стъкло и задигнат касетофона, дали КАСКОТО ще покрие щетите?

Comment

За гумите с джантите искат да имаш определен тип секретен болт. Иначе всичко дето е счупено и има останало от него - плащат!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За гумите с джантите искат да имаш определен тип секретен болт. Иначе всичко дето е счупено и има останало от него - плащат!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

:_)

Да бе застраховка и колко пари ще вземеш от нея ако са ти отмъкнали нещо без да го счупят
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

:_)

Да бе застраховка и колко пари ще вземеш от нея ако са ти отмъкнали нещо без да го счупят
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re: За кражбите от автомобилите

Първоначално публикувано от buldan
                      Секретни болтове за гумите (поне по 2-3 различни на гума ) и касетофонче с панел и панелчето не под седалката или в жабката, а винаги в тебе
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от buldan
                        Секретни болтове за гумите (поне по 2-3 различни на гума ) и касетофонче с панел и панелчето не под седалката или в жабката, а винаги в тебе
                        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

за джанти не плащат, ако ги гепат, но ако ти ги счупят или ги изкривиш ти трябва протокол от КАТ, касетофона -представяш панела и се плаща, но трябва отделно да е застрахован, накратко не се покриват:
                          - кражба или грабеж на отделни части, принадлежности, инструменти, детайли или възли извън салона на купето...
                          - увреждания на гуми и емблеми, с изключение на случаите на ПТП, регистрирано с Протокол издаден от "Пътна полиция КАТ"
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

за джанти не плащат, ако ги гепат, но ако ти ги счупят или ги изкривиш ти трябва протокол от КАТ, касетофона -представяш панела и се плаща, но трябва отделно да е застрахован, накратко не се покриват:
                            - кражба или грабеж на отделни части, принадлежности, инструменти, детайли или възли извън салона на купето...
                            - увреждания на гуми и емблеми, с изключение на случаите на ПТП, регистрирано с Протокол издаден от "Пътна полиция КАТ"
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

Working...
                            X