Първоначално публикувано от Alfa User
Известие
Collapse
No announcement yet.
Squadra Corse Alfa Romeo ???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa UserКолега, играта е супер ! Мудна е в началото, защото имаш възможност да караш само сток-коли (т.е. нормалните от завода). Имай малко търпение да започнеш да караш спортните версии по пистите и ще луднеш ! Тогава всичко става адски по-бързо... Аз лично откачих когато ми се удаде шанса да карам ето това чудовище :
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserКолега, играта е супер ! Мудна е в началото, защото имаш възможност да караш само сток-коли (т.е. нормалните от завода). Имай малко търпение да започнеш да караш спортните версии по пистите и ще луднеш ! Тогава всичко става адски по-бързо... Аз лично откачих когато ми се удаде шанса да карам ето това чудовище :
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от automaniacКога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ???
Щото вече съм 3 ниво :P
.Също печелиш и екипи,те ти повишават скороста,стабилноста,здравината.......и другите му там работи,айде до 8СTIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960Първоначално публикувано от automaniacКога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ???
Щото вече съм 3 ниво :P
.Също печелиш и екипи,те ти повишават скороста,стабилноста,здравината.......и другите му там работи,айде до 8СAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx
Comment
Comment