Известие

Collapse
No announcement yet.

Фериботите в Гърция - начин на употреба?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фериботите в Гърция - начин на употреба?!

Колеги, доста от вас са пътували из Гърция, ако добре си спомням от разни теми.
    Някой ползвал ли е ферибот? Имам нужда от практически съвети, че ми се зави свят като загледах сайтовете Ще пътувам от Волос до един остров и се оказа, че местата на тия корита са букнати седмици напред.
    Ако искам да букна онлайн, настояват да ми пращат билетите с куриер в БГ (30 EUR), вместо да си ме чакат на пункта срещу платежен документ... Освен това, ако правилно съм разбрал, над определена дължина на колата таксите скачат сериозно (над 4200мм, а 155-ицата е 4400+).
    Ще съм благодарен някой п(л)атил да сподели как стоят нещата на практика. Важно ми е, щото трябва да букна възможно най-скоро, ако искам да се добера в началото на септември закъдето съм тръгнал.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Фериботите в Гърция - начин на употреба?!

Колеги, доста от вас са пътували из Гърция, ако добре си спомням от разни теми.
    Някой ползвал ли е ферибот? Имам нужда от практически съвети, че ми се зави свят като загледах сайтовете Ще пътувам от Волос до един остров и се оказа, че местата на тия корита са букнати седмици напред.
    Ако искам да букна онлайн, настояват да ми пращат билетите с куриер в БГ (30 EUR), вместо да си ме чакат на пункта срещу платежен документ... Освен това, ако правилно съм разбрал, над определена дължина на колата таксите скачат сериозно (над 4200мм, а 155-ицата е 4400+).
    Ще съм благодарен някой п(л)атил да сподели как стоят нещата на практика. Важно ми е, щото трябва да букна възможно най-скоро, ако искам да се добера в началото на септември закъдето съм тръгнал.

Comment

Колега.... От Бриндизи до Игуменица с ферибот е 35евро на кола и 35евро на човек. Говоря за тези двете от подписа ми. Това за таксата на колата по дължина, от теб го научавам. Може и да е така. А до твоята дистинация не знам колко ще са. До там не съм пътувал.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Колега.... От Бриндизи до Игуменица с ферибот е 35евро на кола и 35евро на човек. Говоря за тези двете от подписа ми. Това за таксата на колата по дължина, от теб го научавам. Може и да е така. А до твоята дистинация не знам колко ще са. До там не съм пътувал.
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Според сайта за онлайн-резервации колата ще ми струва 80 евро, а за човек - 19.50 евро в едната посока...

btw бензинът на кви цени е?

Comment

Според сайта за онлайн-резервации колата ще ми струва 80 евро, а за човек - 19.50 евро в едната посока...

Comment

Първоначално публикувано от bass

Предполагам, че това ще ти свърши работа
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12590
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от bass

Предполагам, че това ще ти свърши работа
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12590
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

цената на бензина в Гьрция е с 5 стотинки по скьп на литьр.и за които незнае там като шофираш не можеш да ползваш мобилният си тел.нито с хеендсфри и всякакви безжични устроиства.глобата е 200 евро
                  0888515205

Comment

Одисеята с ферибота завърши благополучно, но това упражнение съдържа много елементи на екшън Малко илюстрации с коментари, които обаче далече не дават реална представа за мащабите

п.с. При конкретния ферибот цената за превоз на кола зависи от дължината! Аз платих 86 евро в едната посока, за коли до 4100мм беше 71 евро.

Comment

Полезна информация.Браво колега
                      0888515205

Comment

Working...
                      X