Известие

Collapse
No announcement yet.

Само на мене се случва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само на мене се случва

Днеска излизам щастлив от сградата на КАТ, щото за втори път си земах шоф. книжка (предната я загубих) и що да видя на алфата някаква гад ниедна със зелен микробус или камион надрал предната врата и съответно избягал. След като се успокоя след няколко дена ще се ходи на бояджия явно, та ще ми препоръчате ли някой

П.С. Да му изсъхнат ****** на тоя мизерник
    от една седмица я имам тая кола
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

съпричастен съм колега, много добре знам как се чувстваш. и естествено никой нощо не е видял или чул.

явно е бил крив ден за алфа 'щото и мойта я джасняха, а още не съм я карал, понеже нямам книжка. е, не е ли простотия?!

ма с ядове нищо няма да оправиш, е*** му м*** , нагласи си я и от тук нататък ти пожелавам безаварийни и в сервиз да влиза само за смяна на консумативи
    Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

и аз съм от тия
      докато се занимавах с бумащина в кат да я регистрирам и ми я сефтосаха с хубава дупка във вратата
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

нямаш ли каско? ако имаш - отивай бързо да ти опишат щетата, поне да не се ръсиш много.
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Нямам каско, трябва да е регистрирана в кат, за да ми напраявт, мислех тия дни да я водя, ама съм много зает на работа. Ама вече и да се ядосвам се тая Някой все пак не знае ли кадърни бояджии из Варна, че като я видя така и ми се реве
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
          X