Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще става търкала...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от s_romeo
    Не съм ромео, а жена му и често чета форума с неговия ник, както и днес.

Обръщам се конкретно към Наско_77 не ми казвай, че като живееш близо до циганска махала ще заобичаш нац гвардия. 'щото не знам дали си представяш какво ще стане, ако една полу- да не казвам нелегална групировка почне да ги треби.За уточнение до скоро живеех и родителите ми продължават да живеят в блок, който си има цигани и въобще са пръснати във всеки блок по семейство две да се интегрират ама само уж.

И аз съм на мнение, че като не се прави разлика между малцинства всичко ще е ОК, ама нейсе държавата прави, а от там и хората. Да не забравяме обаче, че и ако към един циганин подходиш като към равен и това е в негов ощърб, той веднага вика "ама аз съм малцинство и това е дискриминация".
    И относно работата съм съгласна. Викат мене не ми дабат добра работа, 'щото съм циганин и плащат малко, а то в същност е, защото няма образование.

Да си кажа имам един приятел, който казва, пък и се съгласявам с предложението:
    "В Австралия аборигените като искат да си ходят по пишки си имат резервати и никой не ги тормози, нито тормози страната, ама не, ние ще ги интегрираме. Ами направете им резервати и там да се множат и да се крадат по между си!!!!!

И като за край да кажа, че не съм расист и познавам цигани, които учат, работят и общо взето не правят цигански работи. Е, такива хора ги уважавам и то много, защото на тях им е коствало много повече, за да постигнат това, което са в момента.

Мога да посоча като пример чо0век ,когото не познавам лично, но се възхищавам - доктор Чирков.
    Ти що си разбрала, че искам да ги требят?
    Един въпрос: Ти какво би сторила на куче дето го храниш, а то те лае и хапе?
    Държавата храни циганите.... ток, вода, нови къщи, помощи а те хапят мамка му. Кражби, обири, изнасилства, побоища, джебчийство, проституция,измами,хулиганство и убийства. Това е поминака им, знаеш. Викат... "ще убием всички Българи"
    А ся де
    И за тая интеграция съм много скептичен щото поговорката за вълка е 100% вярна
    Айде накарай паразит по рождение сам да се ТРУДИ за прехраната си
    А от милиони примерно... да ми изкараш само стотина дето са свясни... не става.
    Много ги разлигавиха... това е жалката истина. Сега ще им сърбаме попарата яко.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
    X