Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя е по-красива 145 или 146 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Коя е по-красива 145 или 146 ?

Колегите, всички знаем, че караме красиви коли и това е един от най-големите им плусове, а 145 и 146 са най-разпространени, щото са най-достъпни. Ко е по-красива според вас
    146 е по-практична, щото е с повече врати и по-широка, но дали е по-красива ? Аз мисля, че да
    Alfa Romeo 146, boxer

На мен лично 145 ми харесва повече на външен вид от 146.
    33 1.4i 94` Trofeo

Comment

145 е по-красива
      като имаш предвид че само задната част е различна , задницата на 145 е много по красива от 146 .

Comment

На мен лично ми харесва повече 146. На 145 задница ми изглежда като ритна, сплескана - без да се обижда никой.
        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

за мене е точно обратното - задницата на 146 е по добре според мене - и за това си икупих такава
          или както се казва мнението е като задника - всеки си има
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Задницата на 146 е по-секси
            Alfa Romeo 146, boxer

Comment

според мен тук собственик на 145 няма да каже че 146 е по-красива и обратното но лично мое мнение е 146 е мн по-практична най-вече заради 4-те врати но пък 145 е малък автомобил с много спортен характер, различни хора различни вкусове
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

малък автомобил с много спортен характер
                Па те 145 QV и 146 TI вървят наравно разликата в килограмите е минимална Иначе аз немога да определя коя е по красива защото съм имал и двете,но можеби 145 изглежда по спортна докато 146 по скоро изглежда на агресивна лимузина
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

???

145 прилича на каскет,а 146 на наръфан задник Дълго се колебаех коя да си купувам, защото и двете ме кефят много , и накрая си купих по-новата
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Ами 145 има по-спортен вид и изглежда по-младежка кола.
                    Исках следващото ми возило да е с 4(5) врати, но 145 ми харесва повече А и 146-цата нямаше да ми отива Алфа форевЪр!
                    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Аз гласувам за 146! Няма втори такъв задник

Comment

Първоначално публикувано от Търновска_алфа_фенка
                        Наистина тва е колата с най-якия задник.Винаги ми е харесвала как изгежда отзад,дори преди да си я купя.
                        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro
                          Първоначално публикувано от Търновска_алфа_фенка
                          Наистина тва е колата с най-якия задник.Винаги ми е харесвала как изгежда отзад,дори преди да си я купя.
                          естествено че 146 е по-красива и не само задницата а цялата и станична линия и придава уверена и агресивна форма, подходяща както за изискана вечеря, така и са спортни гонки. и на двете места се чуства в свои води и кара собственика и да се гордее с нея и с вниманието на всеки които минава покраи нея и се заглежда по плавните и преливащи се елегантно- агресивни линии. лелееее нещо се отплеснах
                          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

100% 146 ми харесва повече 145, задницата на 145 е като отрязана с ъглошлаиф . Задицата на 146 според мен придава завършеност на автомобила.
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Хайде и аз да се изкажа.
                              146 цата е повече за семейни люде.
                              145 е за хора, на които не им трябва много комфорт. Някакси по-купонджийска е .
                              Въпреки, че съм със 146 ца, винаги се заглеждам по 145 ците. Миниатюрен самолет.
                              Това е от мен.
                              146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
                              X