Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за "неон" под колата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А, бе хора аз като гледам кво пишете чак се плаша! Та Алфа 145, 155,156 да не са S класи та да не може да сложи неон, ако си я наредил що да не си сложи? Не е селско а е яко и е различно, а тва че по родните пътища има цигании и извращения, не значи че неоните са виновни, а че собственика незнае къде се намира! А относно мнения от сорта "Тва не е яко, онова не е яко" и "Сток си е най- добре" неам думи просто, явно новата болест на целия свят не е Тунинг, а "селяния?" Ае нема нужда! И хора над 40год да не говорат за тунинг, че по Живково време на дали е имало много
    156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
      И хора над 40год да не говорат за тунинг
      колега, дай да не засичаме на възраст... най - малко не е коректно към колегите, които са над - тази възраст... може и да си чешем езиците тук, но хайде да не го обръщаме на заяждане
      а личното ми мнение е, че за кола за ежадневно каране неона е пълна селяния... само в темата не видях защо колегите са забравили и светлинките на ауспуха? а и къде отиде антистатика на задната броня с много,много светлоотразители...
      sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Вчера вечерта видях някаква кола (не знам марката беше тъмно) ще я опиша: Много приличаше на маздите - ниска с повдигащи се фарове, 2 врати, май беше с 4 места за сядане, беше червена, отзаде имаше ОГРОМЕН спойлер на багажната врата. Пича беше турил оранжеви неони и то какви луминисцентни лампи , които се виждаха и отпред и отзад и отстрани и не правеха една обща точка в земята, ами няколко оранжеви точки беше ужасно, разбира се добавяме и отвратителното бучене, от което се пуснаха около 10тина аларми
        Беше просто ужасно !!!

А иначе според мен наистина колата ти трябва да има някакви раздувки, джанти, спойлери, хубав цвят (син, червен) и съответно като се добави неона (без диоди във фаровете и на чистачките) и може и да се получи добре, но не на всички коли ще отива.Според мен на по-малките ще стои по-добре Мое мнение
        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

според мен е яка кичозка.....
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ако се направи професионално,може и да придобие добър вид,но с такива селски тунинги по гаражите няма начин да излезе нещо готино - МОЕ МНЕНИЕ!
            Alfa156 Against All

Comment

Лично аз съм виждал неон сложен на Мерцедес (но слаган в Швейцария) и стои много добре. Под колата беше малко селско, но си нямате на идея колко е маняшко да си сложиш под капако около двигателя! Супер беше. Имаше и по предното табло, но и там нещо не ме изкефи.

Мое мнение - ако ще се слага някъде неон - най - добре под предния капак!
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
              Alfa Romeo 90 2.0 '87
              sigpic

Comment

Мани тука толкова мн естети) Много фешън всичките!

Не знам за неоните, ама един приятел като базикаше гаждето си, че ще си сложи неони под колата. Девойката отговори:

- Първо апартамент в Перник, после неони)

Comment

Re: Какво мислите за "неон" под колата?

Първоначално публикувано от piqnica
                  Какво мислите за този цветен (силно казано ->) "тунинг"?
                  Ето виж ако си сложиш какви коментари ще получиш цък
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Аз не мисля да слагам, грешно съм се изразил или сте ме разбрали. Просто исках да чуя мнения, не намерих подобна тема в търсачката. Благодаря Ви все пак
                    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

цигания ...
                      да не забравиш после да си сложиш лампички на пръскалките за вода на предното стъкло... следваща стъпка ... лампи в аспуха и .... най важното лепенките...
                      ще бъдеш номер 1...
                      всички голфаджии ще ти завиждат
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Ейй познайте какво видях Алфа 146 май с джуниър пакер - червена ,и отдолу със сини неони май 2 отстрани и 1 отзад
                        А дето викате за наточена кола - ми имаше си голям надпис на вратата на багажника CAMAL доколкото помня ,а отпред беше с новата маска и старите брони .Някой търновец видя ли я
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Изобщо не ми харесва на мен,остава да се сложат и светещи капачки на винтилите и селският тунинг е пълен Лично мое мнение!
                          Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                          Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                          Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                          Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

вие нещо съвсем сте се извратили. Неона няма нищо общо със сините пръскалки... Неона ако е изработен добре е супер ефектен. Аз съм виждал точно 145-ца на ОМВ с неони отдолу и беше супер яко. Колата все едно се носеше над пътя като летяща чиния и създаваше много приятно впечатление.

П.С. а и в темата имат предвид само неона под колата.. неони около стъклата и аз мисля, че са кофти изпълнение.
                            Lexus IS200

Comment

Е това беше 146цата със синия неон

Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

На тая колица сигурно много й отива,щото нали е пълен тюнинг-има си всичко-въздушни "отвори" на предния капак,лепенка Rally да подчертае спортния характер,някви лъскави джаджи на чистачките за по-добра аеродинамика,2 допълнителни халогена в решетката и какво ли още не.Жалко само,че неона не се вижда
                                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                                X